≫ 

"Čast je kad te Dijamantidis lično pozove u PAO": Nedović otrkio razloge dolaska u Atinu

Srpski reprezentativac je dobio ozbiljna uveravanja da će biti jedan od lidera

  • 1
nemanja nedović Foto: MN Press

Nemanja Nedović novi je član Panatinaikosa iz Atine, što se i najavljivalo još pre nekoliko dana. Nedović je izabrao tim koji mnogi zaobilaze posle finansijske situacije koja nije toliko dobra jer je vlasnik Janakopulos napustio klub.

Ipak, srpski reprezentativac kaže da je osećao da će imati bitnu ulogu.

- Prvi kontakt smo imali pre oko nedelju dana i sve smo se odmah dogovorili. Osetio sam da me zaista žele u timu i to je za mene bila ključna stvar. Bili su veoma iskreni prema meni u vezi svega.

- Velika je čast što me Dimitris Dijamantidis lično pozvao i objasnio mi celu situaciju. Drago mi je što su on i Alvertis u klubu i što se bave sportskim stvarima. Dijamantidis je bio potpuno direktan sa mnom i rekao mi da jedino treba da razmišljam o košarci, a da će se on pobrinuti za sve ostalo - kaže Nedović za Eurohups u danu kada ga je PAO potvrdio kao najveće pojačanje ovog leta.

Nemanja Nedović Foto: KK Panatinaikos

Ono što je prijalo Nedovićevim ušima je to što su ga legende Panatinaikosa videle kao jednog od lidera rekonstruisanog tima.

- Zaista sam osetio koliko me žele i da ću imati bitnu ulogu. To je sjajna situacija za mene posle dve godine sa mnogo problema. Želeo sam da započnem novo poglavlje u karijeri i mislim da su Panatinaikos i Atina pravo mesto za to.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA