≫ 

Nisam progovorio ni reč sa Partizanom u vezi s Lesorom: Miško negirao glasine o odlasku u Humsku

Poznati košarkaški menadžer Miško Ražantović odbacio je mogućnost da bi Matijas Lesor mogao da pojača Partizan, makar za sada

  • 0
Matijas Lesor

Foto: MN press

Bivši centar Crvene zvezde se pre dva dana opet našao u žiži ovdašnje javnosti kada su strani mediji javili da su za njega zaintereosvani crno-beli.

Oni su navodno odustali od nekadašnjeg igrača Budućnosti Devina Vilijamsa i okrenuli se Lesoru. Ako je interesovanja i bilo, ono nije pretočeno u reči, kako kaže, Ražnatović.

- Nije bilo nikakvih pregovora između KK Partizan i Beobasketa u vezi sa Matijasom Lesorom! Ni jedna jedina reč - rekao je Ražnatović.

Posle odustajanja od Vilijamsa, kao potencijalne petice su se navodno pojavili Džamel Meklin i spomenuti Lesor.

Lesor je ugovorno vezan za Bajern mada nema mnogo verovatnoće da će tamo i ostati prema pisanju Sport1.

 

Pitanje je koja će biti njegova naredna destinacija, ali ako je verovati menadžeru, Partizan je za sada otpisan.

Inače, Lesor je igrao za Zvezdu u sezoni 2017/2018. kada su crveno-beli predvođeni Dušanom Alimpijevićem ostali bez titule prvaka ABA lige. Lesor je upravo u jednoj utakmici te serije bio tragičar jer je promašio zicer za pobedu u dramatičnoj završnici u Morači.

Budućnost je seriju dobila sa i potom otišla u Evroligu. Lesor je među ovdašnjim navijačima upamćen uglavnom kao centar koji ima sjajne atletske predispozicije, ali igra slabu timsku odbranu u pik end rolu.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA