≫ 

Bili Beron se oprostio od Zvezde, i to porukom na srpskom: Ništa od treće godine u crveno-belom

Rastužio je Beron Delije

  • 31
Bili Beron Foto: Marko Jovanović

Bili Beron rešio je da se oprosti od navijača Crvene zvezde, i to na srpskom jeziku.

Njemu je ugovor sa klubom istekao ovog leta, bilo je priče o potencijalnom produžetku saradnje, ali do toga ipak neće doći.

Skoro dve pune sezone je Beron proveo na Malom Kalemegdanu, korona virus je prekinuo drugu sezonu, ali će ipak Amerikanac krenuti u novi izazov.

- Bilo mi je zadovoljstvo da predstavljam Crvenu zvezdu prethodne dve godine. Hvala vam što ste mi pružili priliku da odem korak više u svojoj karijeri.

- Svim fanovima želim da kažem da nikada nisam doživeo nešto kao što je podrška koju ste pružali timu i meni. Beograd je postao mesto gde se moja porodica i ja osećamo onako kako se osećamo u svom domu. Uvek ćemo mu se vraćati. Biti deo istorije najuspešnijeg kluba u zemlji je stvar koja nema cenu. Hvala Delije!

 
 
 
View this post on Instagram
2 years ago to the day I signed a contract with @crvenazvezdakk and it’s been a pleasure to put on that jersey. Thank you for giving me the opportunity to take my career to another level. To all the fans, the support you have given the team and myself has been unlike anything I have ever experienced. Belgrade has become a place my family and I feel as comfortable in as we do our own home. It will be a place we will always come back to. To be apart of the history of the most successful club in the country is something you can’t put a price on. Thank you. Bilo mi je zadovoljstvo da predstavljam Crvenu zvezdu prethodne dve godine. Hvala vam što ste mi pružili priliku da odem korak više u svojoj karijeri. Svim fanovima želim da kažem da nikada nisam doživeo nešto kao što je podrška koju ste pružali timu i meni. Beograd je postao mesto gde se moja porodica i ja osećamo onako kako se osećamo u svom domu. Uvek ćemo mu se vraćati. Biti deo istorije najuspešnijeg kluba u zemlji je stvar koja nema cenu. Hvala Delije!A post shared by Billy Baron (@billybaron_) on

Za Berona je ovog leta bilo zainteresovano više klubova, a posebno je "zagrizao" ruski Zenit.

Video: Veliki Delija Bor Lalević sahranjen uz bakljadu navijača Zvezde na groblju i pesmu Dobro znaj

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srbin

    14. jul 2020 | 20:48

    Najuspešniji klub u zemlji??? Mozda u nekom drugom svetu

  • DS

    14. jul 2020 | 20:46

    Zver. Ubica grobara.

  • Realno

    14. jul 2020 | 21:34

    Malo se prevario oko najuspesnijeg kluba😂 u fudbalu jeste i to priznajem ali u basketu nikako...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA