≫ 

Vrhunska poruka Simonovića posle odlaska Dangubića u Partizan

Iskusni reprezentativac koji je ponovo u Zvezdi smatra da je sve to normalno

  • 12
Marko Simonović Nemanja Dangubić., Stefan Jovič

Foto: MN PRess

Mnogi navijači Crvene zvezde su izrazili nezadovoljstvo na vest o dolasku u Partizan Nemanje Dangubića, koji je četiri godine nosio Zvezdin dres. Iako nekima to smeta Marko Simonović, najiskusniji košarkaš crveno-belih koji se treći put vratio u klub, objašnjava za Novosti da je sve to normalno.

- Ljudi moraju da shvate da smo mi profesionalci, tako da mogu da razumem Danginu odluku. Ovo je posao kao i svaki drugi.

- Da li je bolje za njega da u ovom ludom vremenu sedi kod kuće šest meseci da se neko ne bi naljutio na njega? Moram da branim svog mlađeg brata - pruža Simonović podršku svom bivšem saigraču.

Od Obradovića se očekuje da svoju trenersku eru potpiše rezultatima kakve je imao Dejan Radonjić.

- Ne bih to poredio, svako ima svoju eru i donosi nešto svoje. Uprava je načinila sjajan potez dovođenjem Obradovića na mesto trenera, svi ćemo biti u funkciji tima i što boljih rezultata kada počne sezona. Samo još da vidimo kad će početi zbog ove situacije sa virusom.

Ciljevi Zvezde ostaju isti

- Da, želimo trofeje u ABA ligi, prvenstvu Srbije i Kupu Koraća. Imajući u vidu da će sezona u Evroligi početi bez navijača, a zna se koliko su oni bitni za Zvezdu, svaka pobeda u tom takmičenju za nas je velika. Ne znam da li će ih biti 10, 12 ili 14, ali znam da je svaka velika.

Video: Marko Simonović nije mario za prozivke navijača Partizana

(Telegraf.rs/Novosti)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Rade

    15. jul 2020 | 07:50

    Jel to onaj Simonović što krade Pehar? Bravo vrlo uzoran Sportista daje primer mladima.

  • Brana

    15. jul 2020 | 07:49

    Bravo Simke!Zdrav rezon.

  • NELE

    15. jul 2020 | 08:50

    Zbog cega je ok, ako Volden predaje iz Partizan u C. Zvezdu, a nije ok, ako Dangubic predaje iz Estudijantes u Partizan.... Do juce su se smejali Zvezdasi za Volden i prozvali navijace Partizana, a sada kukaju zasto je Dangubic presao u Partizan..

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA