≫ 

"Ponuda koja se ne odbija" Apiću stigla iz Podgorice: Budućnost potvrdila veliko pojačanje

Srpski centar napustio je Igokeu samo desetak dana pošto je poptisao za klub iz Republike Srpske

  • 4
dragan apić Foto: MN Press

Neočekivan je bio brzi razlaz Dragana Apića i Igokee, bivši igrač FMP Železnika se praktično nije ni raspakovao u novom klubu, a već mu je stigla "ponuda koju nije mogao a dobije", kako je rekao prvi čovek ABA ligaša Igor Dodik.

Kratko je trajala neizvesnost u vezi sa imenom budućeg kluba Dragana Apića, to nisu ni Zvezda, ni Partizan, kako se očas spekulisalo čaršijom, već podgorička Budućnost.

Podgoričani su na svom sajtu potvrdili saradnju sa Apićem.

Portal Sportando je prethodno preneo da je crnogorski klub ozbiljno zainteresovan za Apića, uz napomenu da su pregovori u toku i da se uskoro očekuje realizacija.

Bivši centar FMP Železnika je nakon odlaska iz tabora "Pantera" igrao za Lokomotivu Kubanj, potom za španski Burgos gde je beležio zapažene partije, a početkom meseca parafirao je za Igokeu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    15. jul 2020 | 18:55

    Obradovicu salji ponudu ovaj decko je ozbiljan kosarkas plus domaci igrac plus mlad kakvi crni stimci i kuzmici. Odlican bekap za noka, treci centar Ristic i to smo resili jos da docekamo pleja i da gazimo.

  • Pajo

    15. jul 2020 | 18:48

    Neko je preneo vest da je pojacao Zvezdu...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA