Jako se radilo u Beogradu, videli ste da izgaram: Panter u Italiji ispričao šta je poneo iz Zvezde

Kada se sve sabere, iz Beograda nosi pozitivno iskustvo

  • 0
Kevin Panter

Foto: Marko Jovanović

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Kevin Panter rekao je na predstavljanju u Olimpiji iz Milana na koji način mu je srpski klub pomogao.

Iako je Panter prilično kratko bio u Zvezdi, svega nekoliko meseci od decembra do juna (zvanično), pokazao je deo onoga zbog čega je bio i doveden, sposobnosti da kreira poene skoro ni iz čega i pogodi neke teške šuteve.

- Mnogo sam učio i radio žestoko. Za mene, najvažnija stvar je prilagođavanje i mogućnost da čitam i razumem igru bolje van terena. Zato ste me videli da izgaram i da se tamo osećam mnogo komforno, to je otprilike to - rekao je Panter na pitanje o igranju u Beogradu.

On se u Italiju vraća pošto je bio već u Bolonji, a otkrio je i razlog zašto je izabrao baš Olimpiju. Doduše, poklopilo se i to da je iz ekipe sa spoljnih pozicija otišao Nemanja Nedović.

- Pričao sam sa trenerom Mesinom. Jedini cilj su mi pobede i to je sve što hoću da radim. Kad sam video roster koji su sastavili, definitvno sam poverovao da je to šansa za pobede, ovde. Što se mene lično tiče, moći ću i da učim od ostalih pobednika, to me privlači - objašnjava Panter.

Istakao je između ostalog i da ga ne zanima mnogo ništa pored terena kada igra košarku, tako da ni na publiku ne obraća previše pažnje. Zbog toga mu neće ni smetati što će se sezona igrati pred praznim dvoranama.

- Nastaviću da budem svoj, trener će mi to dopustiti i samo ću pokušati da se uklopim sa svima. Neću izlaziti sa terena sa mišlju da sam ja TAJ tip ili ne, to nisam ja. Igram za tim i pomažem da pobedi - napomenuo je Panter.

Video: Izgleda da sam sada Srbin: Panter zadovoljan posle odlične igre na Kupu!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA