≫ 

Ovo je ljubav Majkla Odža kojoj se slomilo srce: Planirali budućnost, zbog njega dolazila u Srbiju

Tragično nastradali košarkaš imao je velike planove u svom životu

  • 18
Majkl Odžo, devojka

Foto: Instagram.com/dlsprat/

Strašna vest o smrti doskorašnjeg košarkaša Zvezde Majkla Odža potresla je čitavu Srbiju. On je preminuo posle treninga na stadionu Partizana, gde je imao individualni trening.

Odžo je doživeo infarkt, hitna pomoć je brzo došla na teren, ali ni reanimacija nije pomogla, pošto je izdahnuo na putu ka bolnici.

Osim što je ova vest rastužila mnoge njegove saigrače i rivale, kao i navijače u Srbiji, ne samo Zvezdine, već i sve ljubitelje sporta, pošto je Odžo uvek bio korektan u derbijima i bio je pravi dobroćudni div, a voleo je i našu zemlju.

Verovatno mu je zbog toga i ustupljen stadion večitog rivala da može individualno da trenira. Nažalost, niko nije ni slutio da će danas odraditi svoj poslednji trening u životu.

Među onima koji će biti najteže pogođeni ovom vešću jeste porodica Amerikanca, ali i njegova lepša polovina sa kojom je bio u dugogodišnjoj vezi.

Odžo je kratko pomenuo svoju ljubav iz Amerike, Deniz, sa kojom se, sudeći po njenim fotografijama na Istagramu zabavljao više od 6 godina, od kada datiraju njihove zajedničke fotografije.

Ona je dolazila i u Beograd, slikali su se na Kalemegdanu u romantičnom ambijentu sa pogledom na ušće Save u Dunav, a često su zajedno objavljivali fotografije na društvenim mrežama, koje pokazuju da su imali skladnu vezu.

 
 
 
View this post on Instagram

Happy Valentine’s Day to my queen 👊🏾❤️❌⭕️A post shared by Michael Ojo .O (@lokoibadan) on

 

Kada je upitan nedavno na intervjuu za Mocart gde sebe vidi za 5 godina, Odžo je pomenuo i svoju devojku iz Amerike.

E, to je tek teško pitanje. Rekao bih da će mi cilj biti da budem bolji igrač, da igram u Evroligi. U Zvezdi, ili nekom klubu gde me karijera odvede. Da igram na vrhunskom nivou. Da li to bila Evroliga ili NBA. Ali i da se skrasim, da imam porodicu. Imam devojku u Americi“.

Deniz je uz poslednju sliku koju je objavila sa Odžom poručila koliko su oni savršeni jedno za drugo.

- Usponi i padovi su vredni toga. Dug je put kojim treba ići, ali radimo na tome. Pogrešili smo, ali i dalje smo savršeni jedni za druge. Da, da, da - napisala je Deniz.

Nema sumnje da će joj srce pući posle vesti o smrti njenog dragog, sa kojim je očigledno planirala budućnost.

Pogledajte i njihove zajedničke fotografije koje će dodatno da rastuže mnoge:

Video: Tragedija na treningu: Umro Majkl Odžo bivši Zvezdin centar

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA