Bivši bek Zvezde se vraća u Španiju posle šest godina: Feldin se dogovorio sa Betisom

Bivši bek Crvene zvezde Džejms Feldin promenio je sredinu

  • 0
KK Crvena zvezda

Foto: MN Press

Rastao se sa Hapoelom iz Jerusalima ovog leta i nije mnogo čekao na novi posao jer je Betis objavio da je dogovorio uslove sa igračem.

Feldin je potpisao dvogodišnji ugovor sa ekipom, pa se posle šest godina vraća u Španiju gde je već branio boje Fuenlabrade.

Džejms je u ACB ligi tada proveo dve godine od 2012. do 2014, a poslednjih godina je bio jedan od najboljih igrača tog tima.

Američko-dominikanski igrač je dve godine igrao u Jerusalimu i prosečno beležio 15,6 poena 3,6 skokova i tri asistencije prošle seozne u regularnom delu i 15,7 poena uz 3,7 asistencija i dva skoka u plej-ofu izraelskog prvenstva.

Feldin je godinu pre odlaska u Hapoel bio u Crvenoj zvezdi gde u bekovskom tandemu sa Tejlorom Ročestijem nije uspeo da izbori odlazak u Evroligu u sezoni 2017/2018 kada je Zvezda u finalu ABA lige poražena sa 3-1 od Budućnosti.

 

Feldin ima 32 godine i visok je 193 centimetra, a dve godine pre Zvezde proveo je u grčkom Panatinaikosu odakle je stigao kao veliko pojačanje na Mali Kalemegdan.

Video: Bogdan Bogdanović o odlasku ili ostanku u Sakramentu

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA