≫ 

Jokić "vozao" Gobera kao nekad Hakim Admirala: Nikola mu prodao pet finti, Rudi ga zaustavio nogom!

Pet finti odjednom

  • 4
Nikola Jokić Foto: Tanjug/AP

Francuski centar Rudi Gober iz Jute Džez odigrao je zaista dobar meč protiv Denver Nagetsa u subotu uveče, ali kada je Nikola Jokić u punom fokusu, zna se ko je bolji centar i to je potvrdila i NBA prošle sezone.

Mada se Francuz jako visoko kotira kao defanzivac u NBA ligi, u jednom trenutku je samo nogom mogao da zaustavi seriju lažnjaka koje mu je u reketu "bacio" Jokić da bi se izborio za bolju poziciju za šut.

Ova sekvenca podsetila je na nekada čuveni "drimšejk" Hakima Olajdžuvona kojim je u okršaju Hjustona i San Antonija svojevremeno "provozao" legendarnog Dejvida "Admirala" Robinsona i postigao koš.

Jokiću nije uspelo da postigne koš u konkretnoj akciji jer je Gober uspeo da ga dokači desnom nogom, ali je Srbin do kraja nestvarnog trilera uspeo da ubaci 30 poena, uhvati 12 lopti i podeli sedam asistencija.

Gober je meč završio sa 22 poena, 13 skokova i dve asistencije, a Nagetsi su na kraju posle dva produžetka pobedili u verovatno najuzbudljivijem meču ovog završnog dela sezone u Orlandu sa 134:132.

Treba napomenuti da ovo nije bila jedina zanimljiva situacija, te da je Jokić lepo prošao pored Rojsa O'Nila na tri i po sekunde pre kraja prvog produžetka i položio loptu u koš za izjednačenje, ali sat nije krenuo.

Navijači Denvera su za ovu situaciju videli krivca u čoveku koji upravlja satom, pa su neki od njih kroz šalu po društvenim mrežama kačili i prijave za rad u restoranima brze hrane, a drugi su mu "delili otkaz".

Video: Grmi Džej u busu, Dončić krišom snimao Bobija u transu: Slaaaavija, pa Dalas Maaaaaveriks

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA