≫ 

Bezazlena izjava Grina koštala 50.000 dolara: Brbljivac Voriorsa prekršio važno NBA pravilo

Pripaziće sledeći put košarkaš Voriorsa pre nego što bude komentarisao statuse igrača u svojim klubovima

  • 0
drejmond grin Foto: twitter/Rachel__Nichols

Kad je u pitanju NBA liga, nema previše tolerancije prema izjavama aktera lige koje narušavaju i reputaciju klubova i same organizacije.

Ozbiljnost NBA na svojoj koži sada je osetio brbljivi košarkaš Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin, koji je kažnjen sa 50.000 dolara jer je pred TV kamerama izjavio da košarkaš Finiksa Devin Buker pod hitno mora da menja klub gde sa kojim možeda napadne titulu.

- Nije dobro za njega, nije dobro za njegovu karijeru (što ej još u Finikus) - rekao je Grin gostujući u specijalizovanom NBA studiju kod Čarlsa Barklija, Kenija Smita i voditelja Ernija Džonsona.

- Mora da ide iz Finiksa. Moj čovek mora da ode u tim koji igra dobru košarku sve vreme, i gde će pobeđivati, jer on je taj tip igrača - dodao je Grin.

Na pitanje voditelja Ernija Džonsona da li misli da ova njegova izjava može da se tumači kao "vršenje uticaja na igrača" da promeni klub, što je striktno zabranjeno i kažnjivo u NBA, Grin je odgovorio "možda".

NBA je brzo donela odluku, bez dileme je presudila da je Grin prekršio ovo pravilo i stoga je kažnjen sa 50.000 dolara.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA