≫ 

Bogdan uzaludno jurio za Hardenom, Lilard na uvrede srpske starlete odgovorio 51 poenom

Lagana pobeda Hjustona nad srpskim Kingsima

  • 3
Bogdan Bogdanović

Foto: Tanjug/AP

U noći između nedelje i ponedeljka, Sakramento Kingsi poraženi su od Hjustona sa 129:112.

Rivers se razgoropadio u Rokitsima sa 41 poenom, Harden je bio "skromniji" ovaj put sa 32, a Foks je odskočio u Kingsima sa 26.

Naš Bogdan Bogdanović je u prethodnim mečevima išao od očaja do sjaja, ovaj put je imao prosečnu šutersku partiju sa 13 poena (5-12) uz osam asistencija i pet skokova za 36 minuta, Bjelica je za pet minuta ubacio tri poena uz dva skoka i asistenciju.

Hjuston je ovim trijumfom ostao četvrti za zapadu uz pobedu više od Oklahome, dok su Kingsi 13.

U duelu Portland - Filadelfija (124:121), Lilard se razgoropadio sa 51 poenom, a meč je imao napetu završnicu jer su Siksersi vodili do 113:114. Tada je serijom 7:0 Portland došao do prednosti, koju je zadržao, a čini se da je Lilard imao motiv više.

Na trenutak, rasplamsalu borbu na parketima "Dizni sveta" u Floridi, zasenila je neobično i žestoko prepucavanje košarkaša Klipersa Pola Džordža i njegove devojke Danijele Rajić sa jedne i zvezde Portlanda Demijena Lilarda i njegove sestre Leni sa druge strane. Lilard je ovde reagovao na provokacije prvo posle meča, a sada je poslao i poruku učinkom na terenu.

Klipersi nisu uspeli da izađu na kraj sa Bruklinom, iako je Lenard ubacio 39 poena, Lever je imao 27, Haris 25, a Džonson 21 na drugoj strani.

Zanimljivo je da u sledećem meču Klipersi igraju protiv Denvera, koji ima pobedu manje i želi da napadne drugo mesto za plej-of. Na istočnoj strani, Bruklin je održao distancu u odnosu na Orlando sa dve pobede više kao sedmi tim u plej-of zoni.

Formirana su tako već dva para plej-ofa, Milvoki - Orlando i Toronto - Bruklin.

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

Video: Bogdan prognozirao pobedinka Lige šampiona : Zbog fizioterapeuta Kingsa počeo da prati jedan tim

Lejkersi imaju tri poraza u nizu, ali i dalje drže prvo mesto na NBA Zapadu. Večeras (03.00) ih očekuje duel s Jokićevim Denverom i novi poraz bi mogao ozbiljno da ih uzdrma. Kvota na Lejkerse je 1,50, a na Denver 2,95. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Meč El Ej Lejkers - Denver Nagets

 

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Aca

    10. avgust 2020 | 09:19

    Bogdan je imao šut za 3 poena 2-8 i 4 izgubljene lopte za 36 minuta u igri.Opet loša partija.

  • Rpd

    10. avgust 2020 | 08:51

    Lilard BogOtac 😂😂

  • Kidy

    10. avgust 2020 | 10:34

    Bradonja brat se ugojio 10 kila ali i dalje mu ništa ne mogu, sprda se lik 😃

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA