Volden, Lojd, Simonović i ostali potpisali ugovore i zadužili opremu: Zvezda se okupila za pripreme

Zvezda i zvanično parafirala pojačanja

  • 1
KK Crvena zvezda Foto: KK crvena zvezda

Crveno-beli sa Malog Kalemegdana su u ponedeljak popodne objavili da su "crno na belo" potpisali ugovore sa Džordanom Lojdom, Korijem Voldenom, Markom Simonovićem, Lengstonom Holom, Lendrijem Nokom i Aleksom Uskokovićem.

Zvezda je u prethodnih mesec i po dana redom dovodila igrače počev od Noka, kamerunskog centra čiji je dolazak potvrđen 29. juna, preko Lojda koji je prvog jula predstavljen.

Samo dan kasnije u malom košarkaškom "zemljotresu" došao je i Kori Volden, za kojim su sledili Lengston Hol (8. jul), Marko Simonović (13. jul) i onda poslednjih dana jula Aleksa Radanov (29. jul), njegov imenjak Uskoković (30. jul) i Duop Rit (1. avgust).

Spomenuti momci su se po informacijama iz kluba sada okupili i u skladu sa protokolima COVID-19 epidemije u našoj zemlji, obavili sve preglede.

Zadužili su i opremu prvaka Srbije i prošlogodišnjeg prvaka ABA lige i okupili su se kako bi započeli pripreme za novu sezonu. Ne treba zaboraviti da će u novoj sezoni Zvezda imati i novog trenera pošto se klub rastao sa Draganom Šakotom i angažovao je početkom leta Sašu Obradovića.

Video: Saša Obradović održao prvi trening sa košarkašima Zvezde

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA