≫ 

Sparsi pregazili Hjuston i održali nadu za plej-of, ABA tandem uništio Orlando

Roketsi nisu mogli mnogo bez Džejmsa Hardena

  • 0
Greg Popovič Foto: AP/Tanjug

Košarkaši San Antonija su ostvarili neophodnu pobedu od 123:105 nad Hjustonom kako bi kolo pre kraja, održali kave-takve šanse za plasman u plej-of zapadne konferencije.

Sparsi su tokom druge četvrtine potpuno nadigrali Roketse i uspeli čak da dođu i do 21 poena razlike. Prednost ekipe Grega Popoviča je dodatno rasla, a Hjuston, u čijim se redovima vratio Rasel Vestbruk, ali koji je bio bez Džejmsa Hardena, nije imao adekvatan odgovor.

Najbolji u pobedničkom sastavu je bio Keldon Džonson sa 24 poena i 11 skokova. Derozan je ubacio 23 poena, a Džejkob Pertl dabl-dabl od 14 poena i 12 skokova.

Vestbruk je bio najbolji sa druge strane sa 20 poena, pet skokova i šest asistencija. Džef Grin je upisao 17 poena, jedan više od Bena Meklmora.

U prvom meču večerašnjeg programa Bruklin Netsi su slavili protiv Orlando Medžika sa 108:96.

Meč je obeležilo odmaranje najboljih igrača oba tima, s obzirom da neće biti prilike da promene svoje pozicije pred plej-of, što su najbolje iskoristili bivši igrač Mege Timoti Luvavu, kao i nekadašnji as Cedevite Dženan Musa

Oni su zajedno postigli 41 poen za Bruklin - Luvavu 24, Musa 17. Pored njih dvojice za Bruklin je još Džeremaja Martin postigao 24 poena.

Kod Orlanda, Ivundu i Frejzer ubacili po 18 poena, a Nikola Vučević je za 21 minut ubacio 12 poena i imao je deset skokova.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA