≫ 

"Od NBA lige su napravili svinjariju, problem je veći nego što misle": Žestoka poruka Donalda Trampa

Predsednik Amerike upozorio i na pad TV rejtinga u nastavku sezone

  • 0
Donald Tramp Foto: Tanjug/AP

Predsednik SAD-a Donald Tramp upozorio je NBA ligu na pad TV rejtinga nakon nastavka sezone na Floridi prekinute zbog pandemije korona virusa.

Prvi čovek jedne od najmoćnijih država sveta je u "ratu" sa NBA ligom, čiji su mu igrači u nekoliko navrata izrazili nepoštovanje.

- Pogledajte rejtinge košarke. Oni su došli do veoma niske brojke, veoma veoma niske. Od NBA je napravljena svinjarija. Mislim da je NBA u velikom problemu. Velikom problemu. Većem problemu nego što misle - izjavio je Tramp za "FOX".

Predsedniku SAD-a se nije svidelo to što je liga, zajedno sa gotovo svim igračima, glasno podržala borbu protiv rasizma, nejednakosti, policijske brutalnosti...

Tramp je podsetio i na situaciju sa Kinom, odnosno komentarom generalnog menadžera Hjustona Derila Morija koji se nije svideo čelnim ljudima te zemlje.

- Sraman je način na koji su se poklonili Kini. A oni zarađuju mnogo više novca ovde nego u Kini. Ali, mi imamo sistem koji vam dopušta da ne poštujete sistem. Šteta za njih, baš šteta. Oni ne cene to što imaju ovde - dodao je Tramp.

Podsetimo, predsednik SAD-a je nedavno izjavio da više ne gleda NBA zbog toga što timovi pred početak meča, odnosno tokom intoniranja himne, kleče u znak protesta.

Video: Šta se sve tačno desilo ispred Bele kuće dok su agenti odvodili Trampa na sigurno

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA