≫ 

Procurio snimak poslednjeg treninga Majkla Odža: Posle njega je doskorašnji igrač Zvezde umro

Snimak se pojavio na društvenim mrežama...

  • 11
Majkl Odžo Printskrin: Facebook/KK Crvena zvezda Beograd

Snimak poslednjeg treninga Majkla Odža, koji je nedavno preminuo u prostorijama Partizana, procurio je u javnost, odnosno nedavno se pojavio na društvenim mrežama!

Odžo je u petak doživeo srčani udar dok je individualno trenirao i spremao se za povratak u formu, a upravo malo posle tog treninga se samo srušio i izgubio život.

Nigerijski centar je bio slobodan igrač s obzirom na to da mu je ugovor sa Crvcenom zvezdom istekao 30. jula, mada je njegov menadžer Jovan Brstina priznao da je on najvišđe navijao da njegov klijent i dalje nosi crveno-beli dres.

- Neke kolege, koje se bave istim poslom kao i ja, igrače posmatraju kao robu i vide u njima samo priliku da dobro profitiraju. Empatija i humanost su zanemareni. Moja želja je bila da produži ugovor sa Crvenom zvezdom i da tamo dobije priliku da nastupa u Evroligi - rekao je Oždov menadžer i dodao:

- Zvezda je ispala veoma korektna, sve obaveze koje je imala prema igraču je ispunila i izašla u susret uvek kada je bilo potrebno. Ovom prilikom bih želeo da se zahvalim gospodinu Nebojši Čoviću koji je ispao, pre svega, čovek i kontaktirao sa Odžovom porodicom, ponudio im pomoć iako Majkl više nije član crveno-belih.

Podsetimo, prvi čovek crveno-belih Nebojša Čović je nedavno izneo i detalje smrti Majkla Odža koji je nedavno preležao koronu.

Video: Odžova devojka se na potresan način oprostila od košarkaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Da se zna

    12. avgust 2020 | 19:07

    Novica Čičić je skaut partizana koji je radio sa Odžom u sali. Na snimku koji se pojavio na tviteru kao poslednji Odžov trening, jasno se vidi još jedan košarkaš sa kojim je Novica radio, zove se Cherif Pogba poreklom iz Malija.

  • Grobar

    12. avgust 2020 | 18:47

    Krivac za smrt Odze po Covicu je Partizan,zato sto mrzi ovaj klub.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA