≫ 

Priveden bivši košarkaš Partizana: Tukao čoveka motkom, spavao na parkingu, našli mu marihuanu

Semjuels je dosta problema napravio u Barseloni

  • 2
Samardo Semjuels Foto: MN Press

Nekadašnji košarkaš Partizana Samardo Semjuels priveden je u Barseloni nakon niza prekršaja koje je počinio, javljaju španski mediji!

Poslednji u nizu je napad na jednog čoveka motkom, nakon čega ga je udario i poslao na ušivanje. Dovoljno da ga policija privede pred odlazak na sud.

Semjuels je boravio mesec dana u Barseloni i za to vreme je vozio BMV bez ličnih dokumenata, vozačke dozvole i osiguranja. Navodno je kod sebe imao i marihuanu, a optužen je za određene pretnje.

Mediji u Španiji ističu i da je spavao u automobilu čije staklo je razbijeno, a da je sam košarkaš rekao da nema ključ za Porše koji je bio na parkingu.

Semjuel je dres Partizana kratko nosio 2017. godine, a psolednji klub mu je bio francuski Roan. Igrao je još za Klivlend, Olimpiju MIlano i Barselonu, ali mnoge druge klubove.

Ovaj centar je svojevremeno vređao Partizan, bio u ratu sa klubom, ali je u jednom ranijem intervjuu za Telegraf priznao da se pokajao i zašto je sve tako na kraju ispalo.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • x-XpLoSiivE-x

    13. avgust 2020 | 01:25

    Ceka se strucno misljenje od nscz i zvezda 🤣

  • John Rambo

    13. avgust 2020 | 19:18

    Duletova škola. I mi smo tako školovani da mlatimo pantere...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA