Poznati su svi datumi utakmica NBA finala, najkasnije polovinom oktobra imamo novog šampiona

NBA liga je obavestila klubove o tačnim datumima odigravanja utakmica finala tekuće sezone u najjačoj košarkaškoj ligi na svetu

  • 0
Nikola Jokić

Foto; Tanjug-AP

Poznati insajder Šems Čaranija javlja da će veliko finale početi 30. septembra, druga utakmica je na programu drugog oktobra, treća četvrtog oktobra, a četvrta šestog.

Ukoliko bude potrebe da se igra još mečeva, oni će biti na programu u razmaku od po dva dana - 9, 11. i 13. oktobra kada je potencijalna sedma utakmica finala.

Šampionski prsten u NBA ligi brane Toronto Reptorsi koji u odnosu na prošlu godinu nemaju glavnu zvezdu Kavaja Lenarda.

Oni će, kao i ostali timovi, svoj pohod kroz prvo kolo doigravanja početi u ponedeljak u Dizni svetu u Orlandu na Floridi.

Utakmice će se igrati svakog drugog dana i možda već početkom one tamo nedelje budu poznati prvi učesnici druge runde.

Prvoplasirani na Istoku su pred plej-of Milvoki Baksi, najbolji tim lige po dosadašnjim rezultatima sa 56 pobeda. Prate ih Reptorsi sa 52 pobede i 19 poraza, dok su treći Boston Seltiksi sa skorom 48-23.

Kada je reč o zapadnoj konferenciji, tu su prvi Lejkersi sa 52 pobede i 18 izgubljenih, drugi su LA Klipersi sa 48 pobeda i 23 poraza, dok su treći Denver Nagetsi sa 46 trijumfa i 26 poraza.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA