≫ 

Divac "preživeo" posle još jedne godine Kingsa bez plej-ofa, 14. zaredom!

Kingsi, zasad, nemaju nameru da menjaju glavnokomandujućeg za košarkaške operacije

  • 3
vlade divac

Foto: twitter/WashingtonTV

Vlade Divac ostaće na čelu košarkaških operacija Sakramento Kingsa uprkos nezadovoljstvu navijača i činjenici da se ekipa ni ove sezone, sada je to već 14. zaredom, nije plasirala u plej-of NBA lige, pišu strani mediji.

Očekivalo se mnogo više od tima koji je pretrpeo "ribilding" i podmlađivanje, solidna selekcija igrača je napravljena za napad na plej-of, međutim očito je da Kingsi iz razloga koji se moraju analizirati, nisu bili tim kadar da konačno naprave taj iskorak.

Kako, zbog čega, ko snosi odgovornost za nuspeh, na ova pitanja pokušaće ponovo da odgovore Divac i njegovi najbliži saradnici, od skoro to je i specijalni savetnik, proslavljeni Džo Dumars, koga navijači i javnost vide kao naslednika Divca na poziciji glavnokomandujućeg za odabir igrača, uz naravno trenera.

Kao i Divčeva, zasad je sigurna pozicija i trenera Luka Voltona, obojica imaju ugovor do 2023. godine i sigurno je da će biti na istom zadatku i početkom naredne sezone.  Dokle, pokazaće vreme i zavisiće isključivo od rezultata koje ekipa bude napravila do sredine sezone.

Ekipa Sakramenta je sa "tankim" šansama doputovala u Floridu na restart sezone, pobedili su samo Nju Orleans (dvaput) i ostali van borbe za plasman u doigravanje, iza ekipa koje su pobedama i odličnim partijama i dalje u konkurenciji za osmu poziciju (Portland, Finiks, San Antonio i Memfis).

Video: Vrhunska akcija Jokića i Portera koja se završila košem našeg asa

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Realno

    13. avgust 2020 | 20:18

    Amerika-Nije bitan rezultat,bitna je gledanost,to jeste zarada...U Evropi posle propuštanja Dončića na Draftu bih odma u roku od 2 sekunde dobio nogu...Kao recimo u fudbalu ti nude za 19-godišnjeg Messija ili CR7 recimo 100.000€...Čisto reda radi a ti odbiješ...

  • Hans

    13. avgust 2020 | 23:17

    Ha ha petnaesta sreca...treba vremena malo Divcu

  • joco

    13. avgust 2020 | 22:42

    Sta lupas nije bitsn rezultat samo pare pa gde su pare nego u plrj ofu

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA