Oglasio se Vlade Divac posle razlaza sa Sakramentom: Evo šta je poručio upravi Kraljeva

Srbin je napustio klub iz Kalifornije posle pet godina

  • 9
Vlade Divac

Foto: Tanjug/AP

Legendarni srpski košarkaš Vlade Divac više nije generalni menadžer Sakramento Kingsa, a nakon prekida saradnje sa klubom iz Klaifornije zahvalio se svima na ukazanoj prilici.

- Imao sam čast i privilegiju da budem generalni menadžer Sakramenta. Kingsi će zauvek imati posebno mesto u mom srcu i želim im sve najbolje u budućnosti - navodi se u Divčevom saopštenju.

Proslavljeni centar je na visokoj poziciji u Kingsima proveo pet godina, a oglasio se i vlasnik kluba Vivek Ranadiv.

- Odluka je bila teška, ali verujem da je ovo najbolji put za stvaranje pobedničkog tima koji naši verni navijači zaslužuju. Vlade će zauvek biti deo naše porodice - izjavio je Ranadiv.

Podsetimo, Kingsi su završili sezonu sa skorom 31-41 i 14. put uzastopno nisu uspeli da se plasiraju u plej-of u najkvalitetnijoj košarkaškoj ligi na svetu.

Video: Biserka Petrović o Divcu, Đokoviću i porukama iz NBA

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • darko

    15. avgust 2020 | 16:46

    Najveca ti je greska trener.Imao si ti dobrih igraca,ali hemija je bila 0 bodova.Kad si imao sve ovlasti i priliku trebao si probati nekog naseg trenera sa autoriterom,Pesica ili Zeljka Obradovica. Volton je zelen,sa Lejkersima imao sezonu za zaborav a ti njega uzeo.

  • darko

    15. avgust 2020 | 17:01

    Pa Sakramento ima dobar roster, pristalo bi mnogo trenera da ih vodi.Bila mi je to zelja da npr kad se Fox zaleti i baci loptu bezveze da vidim kako Zeljko uzima odmah timeout i odrzi mu bukvicu,to je moglo biti jedno novo poglavlje u NBA,a ovo je inace cirkus.

  • marko

    15. avgust 2020 | 19:29

    Los grac,los covek jos gori menager!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA