≫ 

Mičel posle Nagetsa dobija maksimalan ugovor: Zvezdi Džeza 170 miliona za pet sezona

Mičel će ozbiljno naplatiti dosadašnje partije

  • 1
Denver Nagets vs Juta Džez Foto:Ap/Tanjug

Denver Nagetsi su pobedili Jutu Džez u sedam serija prve runde plej-ofa Zapada NBA lige, ali da nije bilo Donovana Mičela u timu Džezera, serija bi bila mnogo manje neizvesna.

Bek Jute će zbog te serije, ali i onoga što je radio u protekle tri sezone dobiti maksimalan ugovor vredan 170 miliona dolara za pet godina.

Juta time potvrđuje da će "Spajda" biti lice franšize u dolazećim godinama, a to će kroz maksimalan ugovor biti ozvaničeno čim počne trejd rok.

Kris Hejns sa Jahu sporta prenosi da je Mičel rekao kako je isprva brinuo kako će izgledati igranje u NBA mehuru u Orlandu.

- Čim su mi saigrači rekli da žele da igram, bio sam odmah spreman. Nisam mogao da mislim samo o sebi. Ima mlađih momaka koji nisu još utabali sebi put u ligi i treba im vremena da pokažu svoju vrednost. Bio bih sebičan kad bih tome stajao na put, ali nisam smeo da dozvolim da priča o ugovoru upropasti širu sliku, morao sam da se uzdam u Boga i to sam uradio, ako se povredim njegova je volja. Verovao sam i nisam brinuo o povredama to mi je omogućilo da odem i igram. Moja vera je u Boga - rekao je Mičel.

Ali, onda je otišao u Dizni svetu na Floridi i u prvoj rundi plej-ofa imao 36,2 poena u proseku, uključujući i dva meča sa 50+ poena.

Nagetsi su u poslednjem meču slavili sa 80:78 pogotkom Nikole Jokića pola minuta pre kraja, ali je Mičel i za taj meč rekao da mu je samo lekcija koja će ga pogurati napred.

Video: Mičel Donovan gost na finalu Evrolige

Klipersi su prebili Luku Dončića, sad će tući Nikolu Jokića. Kvota na pobedu Klipersa u prvom meču iznosi 1,30. Pogledajte sve kvote MOZZART kladionica za meč LA Klipers – Denver.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ime

    3. septembar 2020 | 11:52

    Mnogo je to još uvek.. ja ne bih rizikovao odmah, ali hajde. I zasluženo je s jedne strane.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA