≫ 

Mega u novu sezonu ulazi sa novim imenom

Ovo će biti sedmo dodato ime beogradskog kluba

  • 7
Mega Bemaks, KK Partizan Foto: Mega Bemax/Ivica Veselinov

Košarkaški klub Mega u predstojeću sezonu ulazi sa novim generalnim sponzorom, Sportskom kladionicom Soccer. Ugovor je potpisan na godinu dana tokom kojih će se Mega takmičiti pod imenom Mega Soccerbet.

Podsetimo, prvo ime kluba bilo je Avala Ada i osnovan je 1998. godine. Do promene imena kluba došlo je u sezoni 2005/2006. Tačnije u polusezoni te takmičarske godine kada je klub preimenovan u KK MEGA BASKET. Nedugo zatim potpisan je sponzorski ugovor sa pekarskom industrijom Ishrana iz Smedereva pa je ekipa nosila ime Mega Ishrana.

Kako su se menjali sponzori, menjao se i naziv kluba – Mega Vizura, Mega Aqua Monta, Mega Hypo lizing, i sada na kraju Mega Sokerbet kao šesti naslovni sponzor.

Svečano potpisivanje ugovora je upriličeno u prostorijama kladionice, gde su generalni menadžer Mege Goran Ćakić i generalni direktor sportskih kladionica Soccer Draženko Ruljić potpisali ugovore i tom prilikom razmenili prigodne poklone.

KK Mega Bemaks Foto: MN Press

Potpisivanju ugovora su prisustvovali i trener Mega Soccerbet-a Vladimir Jovanović, kao i igrači Marko Simonović, Filip Petrušev, Milenko Tepić, Nikola Mišković i Luka Cerovina.

– Izuzetno zadovoljstvo nam je što se kompanija Soccerbet pridružila našoj košarkaškoj porodici i što će predvoditi naš sponzorski pul u predstojećoj sezoni kao naslovni sponzor. Drago nam je da su prepoznali sve ono što Mega radi prethodnih godina i kao uvek, daćemo sve od sebe da saradnja bude što uspešnija na obostrano zadovoljstvo, rekao je Goran Ćakić po potpisivanju ugovora i dodao:

– Ovom prilikom bih želeo da se u ime kluba zahvalim i našem prethodnom generalnom sponzoru kompaniji Bemax na zaista sjajnoj saradnji u prethodne tri sezone.

Video: Jokić, Marjanović, Micić, Zubac, Luvavu i Bitadze: Deki, ćao!

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Auspuh

    15. septembar 2020 | 22:42

    Al će biti stele...

  • Olimdar

    15. septembar 2020 | 22:55

    Dobro za Megu zmamo ali kako će se zvati Čovićev FMP-3 kada ugasi ova prva dva. Predlažem da se zove Limarska Radionica FMP-3 Novi Železnik.

  • Danijel

    16. septembar 2020 | 10:17

    Sprdnja.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA