≫ 

Saša Obradović dobio novo pojačanje, Emanuel Teri potpisao za Zvezdu

Novi transfer, posle odlaska Noka

  • 9
Emanuel Teri Foto: KK Crvena zvezda

KK Crvena zvezda ozvaničio je dolazak Emanuela Terija.

- Emanuel Teri je rođen 21.08.1996.godine u Klivlendu (Alabama). Visok je 206 centimetara i težak 100 kilograma. Nakon četvorogodišnjeg boravka na koledžu „Lincoln Memorial“ nije bio draftovan 2018.godine. Uz kraće nastupe za ekipe Denvera, Klivlenda, Finiksa i Majamija, imao je vrlo zapažen učinak u „G ligi“ kao igrač „Kanton Čardža“ i „Sijuks Skaj Folsa“ - navodi Zvezda u predstavljanju novajlije.

U Evropi je igrao za ekipe turske Bandirme i izraelskog Hapoela iz Jerusalima.

- Teri je tokom svoje profesionalne košarkaške karijere, posebno u Evropi stekao imidž izvanrednog atlete i skakača, koji će Crvenoj zvezdi doneti potreban kvalitet na pozicijama centra i krilnog centra i veliku energiju na terenu. Emanuel, dobro došao u Crvenu zvezdu - dodaje se.

Ovaj košarkaš je potpisao dvogodišnji ugovor sa crveno-belima.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Pirke

    17. septembar 2020 | 20:46

    Dobar, nema šta

  • Radonja ludi

    17. septembar 2020 | 22:04

    Kakav je ovo igrac...Tip igraca koji dize publiku na noge, koji pokrece ekipu. Zvezda boljeg centra u ovom trenutku nije mogla da nadje. Verovatno nam fali taj plej, nije neophodno, vreme ce pokazati. Volden je vise bek, kao i Lojd, Hol nije los, ali kao druga opcija, treba nam neko poput Vilijamsa iz prvog mandata u zvezdi, dobar asistent, a uz to odlican za dva i tri poena. Uprava ove godine vuce prave poteze i pravi ekipu za velika dela.

  • lolovoz

    17. septembar 2020 | 22:32

    Strasan igrac, dobrodosao!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA