Jokićev trener ima plan za Lejkerse: Tražili smo unapred da gubimo 3:1, znam šta će pokušati Lebron

Majk Meloun zna da se njegov protivnik u finalu Zapada ozbiljno pripremio za meč

  • 0
Nikola Jokić, Džamal Marej, Majkl Meloun, Denver Nagets

Foto: AP/Tanjug

Denver Nagetsi i Nikola Jokić u noći između petka i subote od tri sata posle ponoći počinju svoje finale Zapada, gde će odmeriti snage protiv Los Anđeles Lejkersa predvođenim Lebronom Džejmsom.

Trener Denvera, Majkl Meloun, pričao je koliko je veliki uspeh za Denver što je treći put u istoriji franšize došao do finala Zapada, a svestan je i kakav ga protivnik tamo čeka.

Bio je Meloun raspoložen i za šalu, zbog toga što je njegova ekipa prva u istoriji dva puta uzastopno preokrenula nakon što je gubila seriju u plej-ofu sa 3:1.

- Mi smo u stvari poslali peticiju ligi kako bi videli da li možemo odmah da gubimo 3-1 i svima uštedimo dosta vremena, kako bismo stigli istočnu konferenciju - uz šalu je počeo trener Denvera.

- Hej, čoveče, mi smo ušli u istoriju plej-ofa. Gubili smo 3-1, pa smo opet gubili 3-1. Tek treći put u istoriji franšize smo ušli u finale zapadne konferencije. Normalno je da hoćete malo da odahnete, ali Lejkersi to nisu uradili. Oni sve vreme čekaju. I ja znam Lebrona, provodio sam vreme sa njim. Oni će izaći na teren i pokušati da pošalju poruku - ističe Meloun.

- To će nam biti najveći izazov. Da li možemo da igramo u njihovom intenzitetu? Mislio sam da smo to i u prvom meču to uradili protiv Klipersa četvrtinu i po, ali nismo uspeli da se održimo. Izgubili smo snagu. Mislim da ćemo, barem se nadam, uspeti da damo sve od sebe tokom svih 48 minuta - zaključio je Meloun.

Posle velikih preokreta i sjajnih trijumfa nad Portlandom i Klipersima, Denver i Nikola Jokić (večeras 03.00) ulaze u finalnu seriju Zapada, gde ih čekaju Lejkersi sa Lebronom Džejmsom. Tim iz Los Anđelesa je favorit u prvom meču s kvotom 1,35, dok je dvojka na Denver 3,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za LA Lejkers - Denver.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA