≫ 

Košarkaš Lejkersa "zapretio" Jokiću: Naći ću ga ispred sobe u hotelu da mu to kažem

Hauard želi da poruči centru Denvera da se neće odvajati od njega do kraja serije

  • 7
Dvajt Hauard, Nikola Jokić

Foto: AP/Tanjug

Dvajt Hauard, košarkaš Los Anđeles Lejkersa, dao je jednu zanimljivu izjavu vezanu za Nikolu Jokića - odmah nakon prvog meča finala Zapadne Konferencije NBA lige!

Lejkersi su slavili sa 126:114, uspeli su da ubace Srbina u problem sa ličnim greškama i skrate mu opus asistencija, a sam Hauard je meč završio sa 13 poena i tri skoka.

Ipak, veću pažnju je privukao tom zanimljivom izjavom psle utakmice nego igrom partiju koju je pružio na terenu.

- Jokić je neverovatan igrač i drago mi je što sam gledao kako raste od dolaska u NBA, pa sve do sada. Ipak, što se mene tiče, ja želim da mu pokažem da sam na terenu čim on zakorači tamo. S obzirom na to da smo u istom hotelu, možda ću otići da ga nađem i ispred sobe kako bi mu rekao da ću do kraja serije biti njegov "flaster" tamo na terenu - rekao je Hauard i dodao:

- To nije ništa loše, to je samo takmičarski duh u meni. Cenim njegovu posvećenost i težak posao koji radi, ali tu istovremeno vidim i šansu za sebe. Probaću da stvorim prednost svaki put kada je na terenu kako bi obradovao sve navijače Lejkersa.

Podsetimo, Jokić je za 25 minuta ubacio 21 poen, ali je zakazao što se tiče asistencija s obzirom na to da je imao samo dva dodavanja za poene saigrača.

>>> Mančester Junajted večeras (18.30) igra svoj prvi meč u Premijer ligi ove sezone, a Nemanji Matiću u goste stiže Luka Milivojević sa svojim Kristal Palasom. Kvota na keca na Old Trafordu je 1,35, dvojka je čak 9,00, a opklada 3+ nosi kvotu 1,60. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mančester Junajted - Kristal Palas.

Video: Dvajt Hauard lupio blokadu Jokiću direktno u lice i dodatno ga iznervirao

Video: Pokušali su Lejkersi da isprovociraju Jokića: I pored toga je postigao 21 poen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Penzija

    19. septembar 2020 | 09:05

    Poslace te Jokara u penziju...

  • Pp

    19. septembar 2020 | 09:44

    Pa nije on zakazao u asistencijama, nšgo su saigraci promasili tri zicera, i nekoliko otvorenih suteva koje im je Debeli omogucio...

  • QQLELE

    19. septembar 2020 | 12:24

    Nije Jokic zakazao u asistencijama, vec su sigraci Denvera podbacili.Jokic bi imao minimum 10 asistencija da su malo bili precizniji, Jokic ih ostavi same na sutu, a oni nista

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA