≫ 

Miško Ražnatović ispričao najsmešniju anegdotu vezanu za Jokića: Zbog autograma nije igrao 7 dana...

Pričao je Jokićev menadžer i o tome što je centar Denvera bio bucmast na početku karijere

  • 0
Strahinja Jokić Foto: MN Press

Poznati košarkaški agent Miško Ražnatović, inače čovek koji je najzaslužniji za ovo što je Nikola Jokić danas, ispričao je jednu od najsmešnijih anegdota vezanu za karijeru sadašnjeg asa Denvera!

Ražnatović je dao jedan intervju za "Index" gde je rekao da to nema nikakve veze sa njegovom ishranom koja je definitivno bila nezdrava uz pola kolograma bureka i dve litre kokakole.

- Bio je jako popularan među decom, pa je jednom potpisao toliko autograma da mu se upalila tetiva na ruci, zbog čega je propustio nedelju dana treninga i par utakmica - rekao je Ražnatović koji se osvrnuo i na fotografije bucmastog Jokića koje kruže internetom:

- Nikola nije bio baš kao na onim fotografijama, ali imao je višak kilograma i bio je znatno fizički slabiji od svih drugih u ekipi. Kondicioni trener ga je izvukao sa timskog treninga da mu telo dovede u stanje da može da trenira s ostatkom ekipe. Rekao je da će se povrediti u roku od tri dana ako odmah krene s punim treningom.

- Ali Jokić je pokazao da fizikalije nisu presudne i to mi je jako drago jer otvara vrata svim klincima da maštaju kako mogu da postanu Ol star igrači, da nije bitno da imate brdo mišića i skačete ne znam koliko visoko. On je krajnje atipičan primer, ali dobar za sve klince koji igraju košarku, pogotovo u ovoj našoj lucidnoj regiji.

Inače, Jokić je u noći između petka i subote ubacio 21 poen Lejkersima, ali je Denver poražen u prvom meču finalne serije Zapada.

Video: Pokušali su Lejkersi da isprovociraju Jokića: I pored toga je postigao 21 poen

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA