≫ 

"Betmen dolazi po tebe Džokeru": Hauard provokacirao Jokića treš tokom, Srbin mu surovo odgovorio!

Centar Lejkersa na "prljav" način pokušaca da destabilizuje prvog igrača Denvera

  • 9

Video: Ko zna kako su se prozivali: Jokić i Hauvard u prepirci posle faula

Centar Lejkersa Dvajt Hauard, koji je sam sebe nazivao Supermen, nastavlja sa prljavim provokacijama najboljeg igrača Denvera Nikole Jokića.

Hauard nije više na onom igračkom nivou kao nekada i ne može da podnese dominaciju Džokera pod košem, pa pokušava sa provokacijama da ga uzdrma.

Ovoga puta je dobio tehničku grešku posle jedne reakcije na odluku sudija, a onda je pratio Jokića koji je išao ka jednom košu i sve vreme mu nešto pričao.

Kako prenose mediji iz SAD, a iz izvora koji je blizak Lejkersima, Hauard je govorio Jokiću:

- Betmen dolazi po tebe Džokeru - govorio je centar Lejkersa što se čulo i na klupi ovog tima.

Odgovor Jokića bio je surov na terenu - 22 poena, 10 skokova i 5 asistencija, za pobedu i smanjen rezultat na 2:1 u seriji.

Biftek za večeru i čaša šampanjca

Podsetimo, Dvajt Hauard je i u prethodna dva meča pikirao Jokića.

U prvoj četvrtini drugog duela Hauard i ekipe sa klupe LA Lejkersa podsmevala se Nikoli Jokiću kada je naš košarkaš čuvao Entonija Dejvisa.

- Kada je klupa Lejkersa videla da Jokić čuva Dejvisa, Mekgi i Hauard su vrištali: 'predjelo, biftek večera, filet minjon i krompirići, čaša šampanjca - a sve aludirajući na to kako Jokić nema šanse protiv Dejvisa, te je to lak 'ručak' za igrača Lejkersa" - napisao je novinar "Yahoo sports" Kris Hejns.

Denver - LA Lejkers 3. utakmica finala plej ofa Zapada Duel Denver Nagetsa i LA Lejkersa u trećem meču finala plej-ofa zapadnje konferencije

Doći ću mu ispred sobe

Takođe, posle prvog duela Lejkersa i Denvera Hauard je dao jednu zanimljivu izjavu vezanu za Nikolu Jokića!

Lejkersi su slavili sa 126:114, uspeli su da ubace Srbina u problem sa ličnim greškama i skrate mu opus asistencija, a sam Hauard je meč završio sa 13 poena i tri skoka, a uspeo je prljavom odbranom i trikovima da uvede Jokića u problem sa faulovima, pa je to umnogome uticalo na poraz Denvera.

Ipak, veću pažnju je privukao tom zanimljivom izjavom posle utakmice nego igrom partiju koju je pružio na terenu.

- Jokić je neverovatan igrač i drago mi je što sam gledao kako raste od dolaska u NBA, pa sve do sada. Ipak, što se mene tiče, ja želim da mu pokažem da sam na terenu čim on zakorači tamo. S obzirom na to da smo u istom hotelu, možda ću otići da ga nađem i ispred sobe kako bi mu rekao da ću do kraja serije biti njegov "flaster" tamo na terenu - rekao je Hauard i dodao:

- To nije ništa loše, to je samo takmičarski duh u meni. Cenim njegovu posvećenost i težak posao koji radi, ali tu istovremeno vidim i šansu za sebe. Probaću da stvorim prednost svaki put kada je na terenu kako bi obradovao sve navijače Lejkersa.

Majami ima prednost od 2:1 pred četvrti meč finala NBA Istoka, a Boston će večeras (02.30) pokušati da slavi i poravna rezultat u seriji. Kvota na Seltikse je 1,65, a na Majami 2,50. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Majami - Boston.

Video: Vrhunski prodor Jokića kroz odbranu Lejkersa krunisan odličnim košem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA