Novo pojačanje Zvezde pozitivan na koronu, moraće u izolaciju

Emanuel Teri je imao dva različita nalaza testa na koronu pa će imak shodno preporukama Vlade Srbije biti u izolaciji

  • 0
Emanuel Teri

Foto: KK Crvena zvezda

Košarkaški klub Crvena zvezda obavestio je javnost o novom igraču Emanuelu Teriju, koji je pozitivan na korona virus:

- KK Crvena zvezda mts obaveštava javnost da je odmah po dolasku u Srbiju novom pojačanju tima, Emanuelu Teriju urađeno testiranje na Covid-19 koje je po klupskom protokolu obuhvatilo serološko ispitivanje na „IgM i IgG“ antitela, koja su bila negativna, kao i PCR test nazofaringealnog brisa koji je dao pozitivan nalaz.

Shodno klupskom protokolu i važećim epidemiološkim merama i preporukama Republike Srbije, Emanuel Teri će naredni period provesti u izolaciji, iako ne pokazuje nikakve simptome.

Dalji lekarski pregledi i sportsko-medicinska testiranja biće sprovedena u zavisnosti od rezultata ponovnih testiranja na Covid-19, koji će biti obavljeni po protokolu.

- O svemu KK Crvena zvezda će blagovremeno obavestiti javnost - navodi se u saopštenju crveno-belih.

Podsetimo, ovaj 24-godišnji košarkaš je potpisao dvogodišnji ugovor sa klubom sa Malog Kalemegdana, i to posle oproštaja kluba od Lendrija Noka, koji je morao da ode zbog zdravstvenih problema.

Teri je u razvojnoj ligi probao da se izbori za NBA ugovor, kratko je bio u Denveru i nije se proslavio, a onda je u NBA zvanično debitovao u dresu Finiksa, sa kojim je odradio desetodnevni ugovor.

Bio je kratko u Majamiju, pa je usledila selidba u Evropu - u turskoj Bandirmi je imao sjajne rezultate, igrao je još za Hapoel Jerusalim, za oba tima je igrao u FIBA Ligi šampiona, uz prosek od 10,4 poena i 8,7 skokova u ovom takmičenju.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA