≫ 

"Zaključao" Jokićevu ruku i dobio faul: Dva lukavstva Dejvisa koja su bila kobna po Denver

Dejvis je prvo naterao sudije da sviraju Jokiću faul, a potom je promašaj pretvorio u slobodna bacanja zahvaljujući sceni koju je napravio

  • 4

Video: Dejvis lukavo zaključao ruku jokiću i iznudio faul

Nikola Jokić odigrao je meč ispod svog nivoa protiv Lejkersa u 4. meču finala Zapada NBA lige, usput su to "začinile" i sudije svojim odlukama.

Bio je Somborac nevidljiv u 1. deonici, u 2. je podigao nivo, u 3. odigrao daleko bolje, ali 4. je bila kobna jer je rano dobio peti faul.

Tako je bilo jasno da mora da igra pod "ručnom", a posebno se kobnom čini četvrti faul zbog lukavstva Entonija Dejvisa.

Košarkaš Lejkersa je posle borbe za što bolji položaj u skoku osetio pravi trenutak da "zaključa" Jokićevu ruku i potom se odmah okrenuo ka sudijama, što je bilo dovoljno da dobije faul.

Nije se bunio Jokić, mnogo puta su njegovi okršaji sa sudijama bili kobni kada "plane", pa je sada odbio mogućnost da rizikuje.

Ipak, brzo je dobio i peti faul, a onda se preselio na klupu - sa druge strane, Dejvisu je uspelo da još jednom nasamari sudije, kada je posle promašaja u prelomnim momentima pao i iznudio slobodna bacanja.

Čak su se i američki komentatori smejali i čudili tokom prenosa zbog ove odluke arbitara.

Video: Jokić rano ušao u problem s iičnim greškama: Spskom košarkašu prestrogo su dosuđivani faulovi

Video: Sporne odluke sudija: Da li je Džejms blokirao Mareja ili napravio faul?

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vlado

    25. septembar 2020 | 07:28

    Ništa ovde nema lukavo, čist bezobrazluk sudija.

  • Ja

    25. septembar 2020 | 07:53

    La Lakers dodje kao C.Zvezda u fudbalu u Srbiji! Ne smes protiv njih suditi, LeBron je glavni promoter Black Luve Matter, mora da prodje....sta vam je ljudi, NBA je postala politicka organizacija demokrata i to je to, nema tu vise sporta ni cari igre, vec samo guranje na silu ekipe koja je najvece demokratsko utociste....

  • Luciferpk

    25. septembar 2020 | 07:11

    Ma dal je moguće da su sudije opet jokiću svirale nepostojeće faulove i to ga omelo pa in nikad odbranu i ne igra a u napadu je blistao 🤣🤣🤣

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA