≫ 

Novi izlet NBA igrača u Holivud: Španac glumi u filmu Adama Sendlera, Lebron Džejms koproducent

Španca ćemo gledati na "velikom platnu"

  • 1
Vili Ernangomez

Foto: Telegraf

Košarkaš Minesote Timbervulfs Huančo Ernangomez pojaviće se u novom filmu Adama Sendlera "Hustle".

Zbog toga je Španac oslobođen profesionalnih obaveza u klubu, neće ga biti na dvonedeljnom radu sa ekipom, ali kako je u pitanju dobrovoljan odziv na treninge, Timbervulfsi mu nisu pravili problem što će odsustvovati.

Inače, u filmu koji producira Sendler, ujedno ima i glavnu rolu, radnja se vrti oko košarkaškog menadžera koji "juri" talente, a zanimljivo je da je jedan od koproducenata i lider Lejkersa Lebron Džejms.

Predsednik Vulfsa Džerson Rosas je izjavio da je Ernangomez ugovorio snimanje filma pre nego što je i on sam, ali i klub, uopšte znao za program treninga posle silnih promena datuma NBA usled korona virusa.

- Kasniće malo na okupljanje. U vreme kad je potpisivao ugovor za film nije znao kad ćemo ući "u balon". Rekao nam je već nekoliko puta da bi mnogo više voleo da krene sa treninzima od početka - rekao je Rosas.

Ernangmez je tako krenuo stopama Bobana Marjanovića koji se već "proslavio" ulogom u trećem nastavku sage Džon Vik u ulozi negativca.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Vuki

    26. septembar 2020 | 16:41

    Zar nisu negde već pisali da će u tom filmu igrati Bobi ???

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA