Mirotić produžio ugovor s Barsom pa ga obeležio tradicionalnim srpskim pozdravom

Zanimljiv gest iskusnog centra Katalonaca

  • 4
Nikola Mirotić Foto: MN Press

Nikola Mirotić je potpisao novi ugovor sa KK Barselonom i obavezao se na ostanak u Kataloniji do 2025. godine.

Prvobitni sporazum mu je važio do 2022. ali je očigledno da mu se izuzetno sviđa u ovom klubu pa je odlučio da ostane duže.

Ono što je mnogim fanovima bilo zanimljivo je način na koji je crnogorski košarkaš obeležio novi ugovor. Fotografijom sa tradicionalnim srpskim pozdravom s tri prsta.

- Lepo zvuči činjenica da ću još pet godina ostati u Barsi, nadam se da ćemo taj period obeležiti uspesima. Želim da na ovakvom poverenju uprave uzvratim dobrim partijama na parketu. Barsa mi je dala samopouzdanje. Svi znamo da se nije lako vratiti se evropskoj košarci posle NBA karijere, ali mi je Barselona ukazala veliku šansu, navijači me vole, osećam njihovu podršku, više puta sam govorio da sam iznenađen prijemom publike - rekao je Mirotić.

Podgoričaninu je tek 29 godina, a na terenima ACB lige prosečno je beležio 19,5 poena i 5,7 skokova po utakmici prošle sezone, što mu je donelo zvanje najkorisnijeg igrača španskog prvenstva.

U početna dva kola nove sezone zabeležio je 22 poena protiv San Burgosa i 24 protiv Unikahe, a narednog četvrtka igraće prvi meč u novoj sezoni Evrolige, protiv CSKA iz Moskve.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Гоги

    26. septembar 2020 | 09:14

    Једини који се у ЦГ борио јавно за наше светиње и са нашим народом! Бог нека ти да сву срећу и снагу за наставак каријере!

  • Marko Z.

    26. septembar 2020 | 08:39

    Ponosan sam što si iz mog grada brate Srbine.Hvala ti za podršku dok smo branili svetinje.Živio i sve najbolje!

  • 88

    26. septembar 2020 | 08:32

    Srbenda!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA