≫ 

"Jokić je fenomenalan, skidam kapu i njemu i Denveru"

Kosta Perović o aktuelnom trenutku domaće i svetske košarke

  • 0
Lakers Nuggets Basketball Mark J. Terrill

Nekadašnji reprezentativac Srbije i košarkaš Partizana Kosta Perović smatra da će predstojeća sezona biti izazovna u svim košarkaškim takmičenjima.

- Teška situacija za bilo kakve procene, jer je nezahvalno davati predviđanja. Takmičenje bez publike je kao neki trening, a svima je potreban adrenalin da bi igrali na najvišem nivou.

- Biće izazovno ne samo za Partizan i ABA ligu, već i za Evroligu i NBA ligu. Videćemo šta će biti sa celom situacijom, jer svi vole da igraju pred publikom - rekao je Perović za Tanjug.

Kosta Perović Foto: Nikola Tomić

U najjačoj košarkaškoj ligi na svetu srpski centar Nikola Jokić i Denver vode borbu za veliko finale, a Perović smatra da imaju šansu i za preokret protiv LA Lejkersa.

- Opet situacija 3-1, kao što su bile i prethodne dve. Lejkersi su preozbiljan tim, ali ako Denver smogne snage može svašta da se desi. Za dosadašnji tok i sve ono što su uradili i Jokić i Denver stvarno skidam kapu. Fenomenalno igra, neverovatan je. Samo neka nastavi u tom ritmu. Na putu je da postane jedan od najboljih evropskih igrača svih vremena - zaključio je Perović.

Video: Tajna biznis uspeha Koste Perovića, košarkaša koji pravi čudo sa lavandom, ružama i smiljem

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA