≫ 

ABA liga se ipak igra: Održana Skupština, usvojena sva dokumenta

Posle silnih peripetija dopisa i prepucavanja, klubovi su na kraju usvojili dokumenta za takmičenje

  • 7
LOPTA Nebojsa Parausic

Regionalna ABA liga bila je pod znakom pitanja nakon neodržavanja sednice Skupštine u petak. Međutim, Skupština je nastavljena u subotu uz prisustvo svih članova i usvojena su sva dokumenta u dosijei.

- Zasedanje skupštine, koje je počelo 25. septembra 2020. godine, a završeno 26. septembra 2020. godine, članovi Udruženja su usvojili sve potrebne dosijee i dokumente, a istovremeno su imenovali sva lica na sva potrebna mesta kako bi se omogućilo nesmetano početak svih takmičenja pod okriljem ABA lige jtd za sezonu 2020/21.

- ABA liga j.t.d. Skupština je svu svoju energiju usredsredila na organizaciju sezone 2020/21, što će, s obzirom na specifičnu situaciju u vezi sa pandemijom Covid-19, doneti ogromne izazove.

Prisutni članovi Udruženja ABA lige j.t.d. su još jednom izrazili ogromno zadovoljstvo što će se nakon duge i neočekivane pauze utakmice ABA lige vratiti na teren i što su u izuzetno konstruktivnoj atmosferi preduzeti svi neophodni koraci za početak sezone - navodi se u saopštenju ABA lige.

Podsetimo, Skupština ABA lige je bila otkazana u četvrtak, ali je ipak na kraju došlo do dogovora klubova pa je održana u subotu 26. septembra.

Video: Mijailović: Nikad ništa nismo dobili za zelenim stolom, nemamo ravnopravan položaj u odnosu na druge

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    26. septembar 2020 | 17:53

    Зар сте мислили да због једног истраумирног клуба годинама, да се неће играти аба? Сувише је мали да би се лимарским штосевима нешто догодило. Чак мсм да наши нису ни били на овој скупштини...идемо опет до нове ЕЛ...

  • Franjo Bobetko

    26. septembar 2020 | 20:16

    Ostoja brate obecao si da se nece igrati! Obecao si da ces ozbaciti FMP 1Obecao si tituluObecao si osvajanje EvrokupaObecao si EvroliguObecao si Wild cardSamo nam obecavas! Ispuni nesto ne mozemo vise da gledamo FMP u evroligi. Boli nas to. Ipak smo mi Gromada od kluba. Izfrustrirani smo. Nabili su nam komplekse

  • Srbin

    26. septembar 2020 | 17:45

    Iii... Jel prosao tast?

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA