≫ 

Bird, Barkli, Dankan, Lebron i sada Jokić: Srbin u društvu NBA legendi zbog partija u plej-ofu

Postoji mogućnost da im se u međuvremenu priključi i Bostonov Džejson Tejtum

  • 0
Nikola Jokić Foto: AP/Tanjug

Kako je i sam rekao, Nikola Jokić će iz ovog plej-ofa NBA lige koji se igrao u "balonu" izaći sa jednim neverovatnim iskustvom!

Ali i sa satisfakcijom da se našao u društvu tako velikiih igrača kao što su Čarls Barkli, Leri Bird, Tim Dankan i Lebron Džejms - gledajući poene, skokove i asistencije koje je zabeležio u pomenutom plej-ofu.

Naime, Jokić je ovaj plej-of završio sa preko 450 poena, preko 180 skokova i preko 100 asistencija što je pošlo za rukom još samo pomenutim igračima.

Lebron Džejms je to učinio pet puta, Leri Bird dva puta manje, dok je Dankan to uspeo 2003, a Barkli 1993. godine. Vredi pomenuti da će im se eventualno pridružiti i Džejson Tejtum ukoliko Seltiksi savladaju Majami u 6. meču i izbore majstoricu.

Jokić je 5. meč protiv Lejkersa, koji je Denver izgubio sa 117:107, završio sa 20 poena sedam skokova i pet asistencija. Lebron je, s druge strane, imao 38 poena, 16 skokova i 10 asistencija.

>>> Posle ispadanja iz Lige Evrope od Šarlroe, i to u produžecima, Partizanovi igrači sigurno neće biti previše raspoloženi za Superligu. Ipak, njihova sreća je što im sutra veče u goste stiže Bačka, koja ne bi trebalo da bude velika pretnja crno-belima. Kec je 1,12, a Sigurna pobeda (kec bez gola gostiju) 1,62. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Partizan - Bačka.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA