≫ 

NBA zvezdu tukli na ulici kao beskućnika: Porodica ga se odrekla, spas mu pružio vlasnik Dalasa

Neverovatan potez prvog čoveka Dalasa

  • 0
Mark Kjuban

Foto: twitter.com

Mark Kjuban, vlasnik Dalas Maveriksa, našao se u nevolji nekadašnjem košarkašu Dilontu Vestu.

Pre nekoliko meseci, javnost je bila šokirana snimcima košarkaša koji je za osam NBA godina zaradio više od 16 miliona dolara.

Postao je beskućnik, u Dalasu je prosio na semaforu, a posebno je sve pogodio snimak na kom su ga pretukli na ulici.

U bunilu je sa lisicama na rukama pričao nepovezano, a njegova agonija se nastavila i posle toga. Ipak, vlasnik Dalasa, Mark Kjuban, sklonio ga je sa ulice i smestio u hotel, ponudio mu je i da plati odlazak na rehabilitaciju jer se Vest godinama drogira.

Kjuban je došao i do porodice koja je digla ruke od Vesta, pa se sada radi na oporavku nekadašnjeg igrača. Nije želeo Kjuban da se ova priča širi, ali je objavljen snimak na kom se vidi kako dolazi po Vesta i vodi ga sa jedne benzinske stanice u Teksasu.

 

Konačno kreće i evropska košarka! Od večeras zvanično počinje nova sezona u Evrokupu, a otvaraju je u 19.00 Budućnost i Breša. Podgoričani su favoriti, kec je 1,35, a pobeda domaćina s više od 6,5 poena razlike nosi kvotu 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Budućnost - Breša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA