≫ 

Partizan otvara sezonu u Evrokupu, Šćepanović poručuje: Igramo protiv tipične španske ekipe

Crno-beli gostuju Huventudu u sredu veče

  • 16
vlada scepanovic Foto: MN PRess

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović izjavio je da njegov tim sa velikim ambicijama putuje u Badalonu na meč protiv Huventuda u prvom kolu Evrokupa.

Crno-beli u sredu počinju takmičenje u Evrokupu, a meč sa španskim timom na progrmau je od 20.45 sati.

- Nikada kao igrač nisam imao ovoliki period bez zvanične utakmice i sada se svi susrećemo sa potpuno novom situacijom. Svi željno očekujemo da konačno krenemo i počne da se igra, sa pozitivnog dozom nervoze, koja je uvek prisutna kada se utakmica igra. Uspeli smo da se spremimo koliko smo uspeli, zahtevna i teška utakmica protiv ekipe koja je već odigrala tri kola španske lige i koja je imala jake mečeve - rekao je Šćepanović za klupsku televiyiju i dodao:

- Mi smo u situaciji da nismo imali kvalitenijih pripremnih utakmica, ali šta je tu je. Nikada nije idealna sitaucija, ali mi sa velikim ambicijama idemo u Badalonu.

Trener crno-belih izjavio je da će njegov tim biti kompletan za taj meč,a osvrnuo se i na rivala.

- Tipična španska ekipa, koja je u trčanju možda među najboljima u Španiji. Izuzimajući utakmicu protiv Reala, imaju dve pobede protiv Unikahe i Sevilje na strani. Kada dobro trči, šutira, to je ekipa koja može da napravi velikie probleme. U tom pogledu smo se i mi spremali za tu utakmci. Imamo još vremena za pripremu, ali taj meč mora dobro taktički da se pripremi - zaključio je Šćepanović.

Video: Šćepanović: Veliki sam optimista, moramo dati sve od sebe

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA