Panter propušta start sezone u Evroligi: Bivši bek Zvezde u Bolonji doživeo neugodnu povredu

Doskorašnji košarkaš Crvene zvezde Kevin Panter povredio je desnu nogu i neće moći da pomogne Olimpiji iz Milana na početku Evrolige

  • 0
KK Crvena zvezda - KK Panatinaikos Foto: Marko Jovanović

On će najmanje tri nedelje biti van terena, a informaciju o stepenu povrede objavio je klub iz Milana.

- Kevin Panter se povredio tokom nedeljne utakmice u Bolonji i oštetio je iliopsosas mišić na desnoj nozi. Već je počeo proces rehabilitacije i stanje će mu biti ponovo procenjeno za tri sedmice - kažu iz Milana.

Dvadeset sedmogodišnji bek je do povrede u protekle tri utakmice dvaput bio dvocifren sa 11, 14 i osam poena za Olimpiju.

Olimpija prvi meč Evrolige igra drugog oktobra protiv Bajern Minhena, drugo kolo je nedelju dana kasnije protiv Asvela, dok je treće na programu 14. oktobra protiv Olimpijakosa.

Dva dana kasnije, Olimpija dočekuje Real Madrid, a Panter bi mogao da se vrati eventualno za meč sa Zenitom u petoj rundi - 22. oktobra.

Podsećamo, Panter je deo prethodne sezone od zime do početka leta bio deo Zvezde. Došao je nedugo nakon što je na klupu seo Dragan Šakota i od 27. decembra je bio deo spoljne linije.

Nakon odlaska iz Zvezde oglasio se više puta i zahvalio crveno-belima što su ga vratili u život, a napomenuo je i da je hteo da ostane u timu koji sada vodi Saša Obradović.

Video: Jokić se prošetao pored Hauarda: Solidno izdanje srpskog košarkaša

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA