≫ 

Partizan pali motore u Španiji, u mislima trofej i Evroliga, Šćepanović bi kao Trinkijeri

Crno-beli u Španiji kreću u novi napad na pehar i plasman u Evroligu

  • 8
vlada scepanovic

Foto: MN PRess

Pandemija korona virusa zaustavila je pohod košarkaša na pehar Evrokupa prethodne sezone, ostala je i Evroliga samo san za crno-bele, ali nova sezona donosi novu priliku za beogradski tim da još jače krenu ka zacrtanim ciljevima.

Ekipa Vlade Šćepanovića zvanično startuje u novoj sezoni u sredu od 20.45 u Badaloni protiv Huventuda u okviru grupe A.

Gostovanje bilo kom španskom timu uvek je veliki izazov, doduše Huventud ne spada u red najjačih na Pirinejima, međutim u pitanju je klub slavne i bogate tradicije, klub koji nikad nije ispadao iz najvišeg ranga španske košarke, uz to je jednom bio i šampion Evrope.

Naravno, pre toga je bio viceprvak Starog Kontinenta u čuvenom istanbulskom finalu, poražen je upravo od Partizana, a onda se sa Obradovićem popeo na tron. Slavni Žoc je spona dva kluba, istorijski povezana, otud je španski klub upravo fotografijom našeg trenera najavio gostovanje Beograđana.

 

Šćepanovićev tim će protiv Huventuda šansu tražiti iz spoljne linije, definitivno najjačim adutom Partizana ove sezone. Gordić, Miler-Mekintajer, Jaramaz, Pejdž, Zagorac i Dangubić obećavaju kvalitetne šuteve, tranziciju i kontre, ali protiv Španaca moraće da radi i unutrašnja igra.

Najjači adut Huventuda biće Hrvat Ante Tomić, dugogodišnji centar Barselone, na koga će motriti Mozli. Od ove sezone za Huventud igr još jedan bivši igrač Barse i španske reprezentacije Pau Ribas, njegovo iskustvo može biti ključna prevaga, ali ima domaći sastav još nekolicinu kvalitetnih opcija na koje je Šćepanović sigurno obratio pažnju.

Uz Partizan i Huventud, u grupi A su još Bahčešehir, Burž, Venecija i Uniks.

Kreće nova sezona za košarkaše Partizana! Večeras (20.45) gostuju Huventudu u prvom kolu Evrokupa, i nalaze se u ulozi autsajdera. Dvojka nosi kvotu 3,05, dok je kvota na domaćina 1,45. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Huventud - Partizan

Video: Vlada Šćepanović novi trener KK Partizan NIS

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • K4shin

    30. septembar 2020 | 09:45

    Хахахахах нова сезона, нова спрдња са гробосима у Ципирипи купу хахахахахаха.

  • Звезда🇷🇸🇷🇸🇷🇸🏅🏅🏅🏆🏆🏆🏀🏀🏀

    30. septembar 2020 | 09:05

    У мислима и у сновима..ех муко како им је ЕЛ далеко..али има на тв

  • NSCZ

    30. septembar 2020 | 11:43

    U mislima Zvezda Evroliga i Trofej

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA