≫ 

Jokić i ekipa mu uručili otkaz, on ide kod Embida: Dok Rivers blizu klupe Filadelfije

Za sada je sve neformalno

  • 0
LA Lejkers LA Klipers Foto: Tanjug/AP

Američki košarkaški trener Dok Rivers vrlo brzo će pronaći novi angažman, veruje poznati NBA insajder Adrijan Vojnarovski.

On je u četvrtak objavio informaciju da je Rivers bio na razgovorima sa čelnicima Filadelfija Seventisiksersa, te da je posle srede izašao kao veoma ozbiljan kandidat za trenersko mesto u Filadelfiji.

Siksersi su ostali bez trenera posle otkaza Bretu Braunu, a ekipa je otišla korak unazad u odnosu na prošlu godinu kada je na jednu loptu izgubila u polufinalu Istoka od Toronto Reptorsa - kasnijih šampiona.

Šurovale su tome i povrede, odnosno izostanak Bena Simonsa, ali je Filadelfija i bez njega morala bolje od 0-4 protiv Seltiksa u prvoj rundi.

Iako su Siksersi prethodnih dana motrili na Majka D'Antonija kao glavnog kandidata, sada je to postao i Dok Rivers koji je sa Los Anđeles Klipersima ispao u polufinalu Zapada od Denver Nagetsa.

Nikola Jokić i ekipa su mu praktično uručili otkaz spektakularnim povratkom od 1-3 do 4-3 u seriji i otišli na megdan Lejkersima gde su svi očekivali upravo Kliperse.

Riversa prati i nezgodna tradicija da je trener koji je viša puta ispuštao prednost od 3-1 u seriji, ali to očito Siksersima ne smeta, mada za sada nisu uputili zvaničnu ponudu za posao.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA