≫ 

Hild "ljubomoran" na Bogdanovu minutažu: Raskol u Kingsima, Badi prestao da se javlja Voltonu!

Sezona im je davno gotova, Divac je otišao, ali se sukobi u Kingsima nastavljaju

  • 4
Sakramento Kings

Foto: Tanjug/AP

Možda je Bogdan Bogdanović u Evropi i još uvek ne razmišlja o novoj NBA sezoni, ali Badi Hild, prva zvezda ekipe Sakramento Kingsa još uvek nije zaboravio što je trener Luk Volton zbog Bogdana proletos stavljao Badija na klupu.

Američki "Atletik" prenosi da je Hild prestao da odgovara na pozive trenera Voltona i da hoće da ide iz Kingsa u Filadelfija Seventisikserse, iako je Sakramento ove godine sa njim produžio ugovor i dao mu veliku platu.

Hild je u januaru i februaru izgubio minute kao starter zbog srpskog beka i još tada se naljutio na Voltona, pa je još i tada bilo glasina o trejdu.

Osam meseci kasnije, one nisu ništa tiše, a Hildov odnos sa Voltonom se nije poboljšao. Nedavno je uzburkao stvari i time što je na društvenim mrežama "lajkovao" poznati slogan "Trust the Process" u komentarima i diskusiji o njegovom trejdu.

Istini za volju, problemi nisu počeli u januaru i februaru. Hild je i ranije bio nezadovoljan Voltonom, a kao jedan od kamena spoticanja bio je "problem poverenja", decembra prošle godine.

Badi je sve vreme verovao da je on starter i da zaslužuje više minuta na terenu, iako je često umeo da forsira napade i "davi" loptu zajedno sa Dieronom Foksom.

 

Da podsetimo, Hild je potpisao novi ugovor sa Kingsima prošlog oktobra kada su Vlade Divac i menadžment Kraljeva dali beku sa Bahama 86 miliona dolara za četiri godine.

Međutim, Kada se pogledaju njegove brojke, postane donekle jasno i zašto se bunio, jer je u protekle dve sezone imao prosečno 20 poena uz 41 posto šuta spolja iz 8,7 pokušaja po meču.

Iako bi verovatno Hild verovatno i želeo da ode u Sikserse, oni su nedavno najavili da će okosnica ekipe ostati Ben Simons i Džoel Embid, a uz nedavno dovođenje Doka Riversa, Filadelfija će verovatno teško moći da iznađe mesta u seleri kepu da bi dovela nezadovoljnog igrača iz Sakramenta.

Video: Centar Lejkersa se pogubio na fintu Slovenca: Dragić poslao Hauarda po burek

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cc

    3. oktobar 2020 | 08:18

    Normalno kad je Divac bio u klubu pa je Bogdan imao protekciju

  • Febo

    3. oktobar 2020 | 10:58

    Gde Divac udje,tu trava ne raste

  • Bob

    4. oktobar 2020 | 08:10

    O cemu vi komentarisete pa ovaj hild i fox su razbili kingse svojom sebicnoscu sutiraju do neizmoglosti dva kretena

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA