Paunić potpisao za tim sa najvećim budžetom u Evrokupu

Iskusni bek dogovorio saradnju sa Lokomotivom

  • 1
Ivan Paunić Foto: MN Press

Srpski košarkaš Ivan Paunić potpisao je ugovor sa Lokomotivom Kubanj, saopštio je klub iz Krasnodara koji, inače, ima najveći budžet u Evrokupu!

Kako se navodi, 33-godišnji bek i nekadašnji reprezentativac Srbije potpisao je jednogodišnji ugovor, uz opciju produžetka za još jednu.

Seniorsku karijeru je započeo u Partizanu, a u bogatoj internacionalnoj karijeri nastupao je za Mornar (Crna Gora), Vojvodinu, Ostende (Belgija), Aris (Grčka), Nižnji Novgorod (Rusija), Virtus iz Bolonje (Italija), Lagun Aro (Španija), Fuenlabradu (Španija), Astanu (Kazahstan), Budućnost (Crna Gora), Tofaš (Turska), Čemidor (Iran), nakon čega je igrao za Megu, ali je zabeležio samo dva nastupa pre prekida sezone zbog pandemije virusa korona.

U reprezentativnoj karijeri sa mladim selekcijama osvojio tri zlatne medalje, da bi posle srebra i zlata sa Univerzitetskom selekcijom, osvojio drugo mesto sa A timom na Evrobasketu 2009. godine. Nastupao je za Srbiju i na Svetskom šampionatu 2010. godine i EP godinu dana kasnije.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA