≫ 

Milojević: Zvezda je nudila 30 odsto više para, ali ja sam iz jednog razloga izabrao Partizan

Košarkaški stručnjak je dres crno-belih nosio dve godine

  • 16
Oproštaj Dejana Milojevića Foto: MN Press

Doskorašnji trener Mege Dejan Milojević otkrio je zašto je 2004. godine prešao iz Budućnosti u Partizan, iako je na stolu imao veću ponudu Crvene zvezde!

Milojević trenutno nema klub, pominjalo se da bi trebalo da ide u SAD na usavršavanje, a u međuvremenu je bio gost u emisiji "Balkan Info."

- Imao sam razne ponude, ali odabrao sam Partizan zbog toga ko je i šta je i zbog toga što sam hteo da radim sa Duškom Vujoševićem. Zvezda me je zvala u tom trenutku i davala mi je 30 odsto više para - rekao je Milojević i dodao:

- Ionako mi je smešno kada pričaju "uvek ste imali više love nego Zvezda", evo ja vam kažem da kada sam došao u Partizan imao sam 30 odsto veću ponudu od Zvezde.

Bilo je i onih klubova koji su nudli više čak i od Zvezde.

- U tom trenutku me zove Dinamo Moskva, jedan od najboljih klubova u Evropi i nudi mi bukvalno duplo više para. Miško mi je rekao "ti nisi normalan", ali rekao sam im 'ne, hoću ovamo'. Takav sam, šta da radim. Ne da se nisam pokajao, već sam uživao - jasan je bio Milojević.

Inače, Milojević je karijeru počeo u Beouvuku, zatim je dve godine igrao za FMP, četiri za Budućnost, dve za Partizan i Pamesu, te jednu u dresu Galatasaraja. Trener Mege je bio od 2012. godine.

Video: Mega bez Milojevića preokrenula meč: Sloboda ispustila senzaciju u Kupu

Partizan je izgubio na prva dva gostovanja u Evrokupu (Huventud i Uniks), ali bi danas (18.00) mogao da donese i prvu pobedu jer ide na noge Bahčešehiru, po mišljenju mnogih najslabijoj ekipi u grupi. Kvota na pobedu crno-belih u Turskoj je 1,70. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Bahčešehir - Partizan.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nikola

    20. oktobar 2020 | 10:08

    Kakva glupost, zvezda njemu nudila 2004 godine vise para nego partizan. Zvezda tih godina nije imala para ni za vodu igracima na utakmicama a ne da mu daje 30% vise od partizana. Istine radi za zvezdu su te godine igrali vladan vukosavljevic, vuk radivojević, vladislav dragojlovic, andrju visnevski, Cedomir Vitkovac, Milko Bjelica, Jovan Koprivica, Vujadin Subotic, Dzerald Henderson, Goran Jeretin, (Rasko Katic i Tadija Dragicevic kao deca tada). A u partizanu su igrali Luka Bogdanovic, Uros Tripkovic, Petar Bozic, Kosta Perovic, Predrag Suput, Predrag Samardziski, Dejan Milojevic, Vule Avdalovic, Semih Erden, Boris Bakic, Blejk Step, Dejan Borovnjak, Goran Savovic, Milan Gurovic i Novica Velickovic kao klinac. DA SE ZNA ISTINA!

  • Aca

    20. oktobar 2020 | 08:39

    Totalno nebitan kao igrač.Imao je zaštitu na terenu od strane sudija i nisu ga džabe zvali "beli medved".U nekoliko nastupa u reprezentaciji je pokazao da je ispod prosečan igrač.Bolje se pokazao kao trener.

  • Beovuk

    20. oktobar 2020 | 07:32

    A za koga si navijao Miloje? Od malena do momenta kad si otišao u Partizan...koji klub si voleo? Ima li jos nesto sto treba da kazes o toj odluci? Kad pricas ... pricaj sve!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA