Kad je Džordan na iskustvo "izradio" Kobija: "Svi u hali su znali da nećeš dodati loptu"

Popularni glumac Džon Kjuzak podelio je jednu anegdotu sa utakmice Los Anđeles Lejkersa i Vašington Vizardsa iz 2003. godine, kada su na terenu, licem u lice bili Kobi Brajant i Majkl Džordan

  • 1
Brajant i Džordan Foto: Printscreen Twitter

Džordan, koga i danas većina košarkaškog sveta smatra za najvećeg svih vremena i njegov "naslednik" Brajant koji je po mnogo čemu podsećao na Majkla.

Uvek su bili u dobrim odnosima, a tog 28. marta su to i pokazali kada je iskusni Džordan sačekao Kobija i ostao na obe noge dok je Brajant kretao u prodor.

Em Džej je pao na zemlju, Kobiju je dosuđen faul, a Džon Kjuzak je bio pored terena u tom trenutku i prenosi šta je Džordan rekao Brajantu.

- Majkl je samo pogledao iznad sebe i rekao: "pa, svi u je**noj hali su znali da nećeš da dodaš loptu - prepričava Kjuzak u emisiji kod Džimija Kimela.

Obojica su počela da se smeju, a Kobi je počeo da "boksuje" Džordana koji je još ležao na parketu, pre nego mu je pomogao da ustane.

Lejkersi su na kraju pobedili sa 108:94, Brajant je ubacio 55 poena, a Džordan 23. Da podsetimo, Kobi Brajant je ove godine u januaru poginuo u helikopterskoj nesreći u kalifornijskom Kalabasasu.

Video: Džordan, pa sad i on: Lebron Džejms popušio tompus na konferenciji za medije

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA