≫ 

Mnogo su jaki, a sad dolazi i Milutinov: Davidovac kaže da će CSKA imati poseban motiv protiv Zvezde

Košarkaš Crvene zvezde Dejan Davidovac smatra da njegovom timu ne ide na ruku ishod prethodnog meča u kom je CSKA izgubio od Albe iz Berlina

  • 1

Moskovski tim dolazi u Beograd u sklopu evroligaškog okršaja sa Zvezdom u četvrtak od 20 sati i 45 minuta i crveno-beli se bore za svoju drugu pobedu u četiri meča.

- Svi znamo o kakvoj se ekipi radi, jednom od najkvalitenijih timova u Evropi. Dolaze nam posle poraza od Albe, i verujem da će biti dodatno motivisani da ne dozvole da upišu dva poraza zaredom. Zbog toga očekuje dsa energetski budu na još višem nivou nego u nekim normalnim okolnostima - ocenio je Davidovac za klupski sajt.

Dejan je spomenuo da će unutrašnja linija "Armejaca" biti utoliko jača jer se vratio Nikola Milutinov koji se oporavio od korona virusa.

- Na svakoj poziciji su izuzetno jaki, Milutinov se vratio nakon korone i to će uz sve igrače koje znamo, biti još mnogo jača ekipa. Moramo da se okrenemo nama, da se koncentrišemo na našu igru. Protiv ovakvih protivnika moramo zaista da budemo u fokusu svih 40 minuta ako želimo da pobedimo - rekao je Davidovac.

Video: Davidovac: Imali smo loša rešenja u napadu, to je ključ poraza

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA