Itudis besan kao ris posle Zvezde: Što me sad pitate o prošlom porazu i kaznama za moje igrače?!

Trener CSKA Dimitris Itudis bio je veoma ljut što njegovi igrači nisu iskoristili priliku da u trećoj četvrtini reše pitanje pobednika protiv Crvene zvezde

  • 4

Foto: Printscreen Youtube

CSKA je sredinom trećeg perioda meča petog kola Evrolige u Beogradu vodio 49:35, imao je potpunu kontrolu nad tokom utakmice, ali su stvari krenule naopako.

Dejan Davidovac je sa pet poena vratio prednost Zvezdi pred kraj četvrte četvrtine, Džordan Lojd je dominirao i ubacio 31 poen, a Duop Rit je pola minuta pre kraja produžetka izblokirao Majka Džejmsa za pobedu Zvezde 86:84.

- Čestitam Crvenoj zvezdi, tok kojim je utakmica išla, mogao je da je odvede na obe strane. Mogli smo da dobijemo, ali smo izgubili priliku na +14, dobroj akciji i zakucavanju koje smo promašili za još veću prednost. Nismo iskontrolisali skok, imali smo neke izgubljene lopte, oni su pogodili neke važne šuteve i pobedili su i čestitam im - rekao je Itudis posle utakmice u Beogradu.

Zvezda je u poslednjih šest godina svega dvaput dobijala ekipu CSKA, a izgubila je devet mečeva. Prošla pobeda bila je još 2016. godine, a tada je bilo pisanja da je Itudis posle Zvezde kaznio svoje igrače.

Upitan da prokomentariše gde je konkretno pošlo naopako u ovom meču i konstataciju o spomenutoj kazni iz 2016, trener CSKA se naljutio.

- Već sam to objasnio u svojim utiscima utakmice. Ne vidim svrhu spominjanja prošlogodišnje utakmice, zašto me pitate to za tu utakmicu? Što da se ne vratimo i pet godina unazad, šta se tada desilo, možemo li - upitao je Itudis, pre nego što je završio konferenciju.

Taj detalj i njegovu izjavu posle meča možete videti na snimku iznad od 11:40, dok sve ostale detalje meča i velike pobede beogradskog kluba možete videti na ovom linku.

Video: Davidovac kaže da će CSKA imati poseban motiv protiv Zvezde: Mnogo su jaki, a sad dolazi i Milutinov

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nidzo

    23. oktobar 2020 | 07:17

    U pravu je al ko ga sljivi

  • CC

    23. oktobar 2020 | 11:26

    Od besa je zaboravio da priča srpski...

  • Nije to to

    23. oktobar 2020 | 08:54

    Alba pa zvezda.. vodis +14 u trecoj deonici i izgubis jer James ima slobodu da radi sta kad i koliko hoce a svi ostali su umrtvljeni.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA