≫ 

Srpski Big Sofo u stilu Jokića: Zovu ga Mrvica, a jednom asistencijom u B ligi je postao hit!

Atraktivan potez stiže nam sa jednog beogradskog parketa

  • 0
Milan Bjelić Foto: Facebook.com

U derbiju kola Prve B lige Srbije, između BKK Radničkog i Borca iz Zemuna, pobedu je odnela ekipa Borca sa 87:77, a utakmicu je obeležio jedan atraktivan potez.

U stilu Nikole Jokića, centar ekipe iz Zemuna, Milan Bjelić, odlično se snašao i servirao loptu kao na tacni za Emira Kurtiševskog, koji je odradio lakši deo posla.

Snimak je brzo postao viralan na stranici "Edin Enciklopedija", a čak su se pojedini pratioci javili sa informacijama da Bjelić ima simpatičan nadimak "Mrvica", jer podseća na legendarnog Big Sofa.

Borcu je ovo bila 4. pobeda iz isto toliko utakmica, Radnički ima 2-2.

Bjelić je meč završio sa dva skoka uz asistenciju za 10 minuta. Ispostavilo se da je i ta jedna asistencija bila vredna za pet minuta slave.

Veliku pobedu ostvarila je Zvezda u četvrtak protiv šampiona Evrope CSKA i danas (12.00) puna samopouzdanja ide u goste Megi, koja je sjajno otvorila novu sezonu u ABA ligi. I pored toga što domaćin ima veoma talentovan tim, Zvezda je ogroman favorit - kvota na pobedu crveno-belih s više od 13,5 poena razlika je 1,85. Pogledajte sve kvote kladionice MOZZART za Mega - Zvezda.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA