Ovaj skok je neprihvatljiv: Bez Saše Obradovića na konferenciji, njegov asistent analizirao Megu

Nije mogao da se pojavi Obradović pred medijima zbog protokola nakon isključenja

  • 0

Vladimir Jovanović i Milenko Bogićević pojavili su se na konferenciji za medije posle meča Mega Sokerbet - Crvena zvezda.

U derbiju 4. kola ABA lige, sastale su se dve neporažene ekipe, a Zvezda je na 4-0 otišla sa 76:73 posle drame.

- Mi smo i u najavi ovog duela rekli da nas očekuje ozbiljna i vrlo zahtevna utakmica, koja će iziskivati poseban pristup od prvog do poslednjeg minuta. Glavno pitanje je bilo da li možemo da izdržimo u kontaktu 40 minuta, što je jedna od glavnih karakteristika Zvezdine igre. Moram da priznam da me raduje naš odnos prema igri i veoma sam zadovoljan. Posle uvodnih minuta u kojima smo previše respektovali rivala, koji doduše ima veliki igrački kvalitet, povukli smo se i oni su lako postigli 20 poena i gubili smo dvocifrenom razlikom - rekao je Jovanović, trener Mege.

- Međutim, odigrali smo odličnu odbranu, kojom moram da budem zadovoljan, jer Zvezda na svakoj poziciji ima po dva kvalitetna napadača. Takođe, nadskočili smo Zvezdu što je za mene kao trenera jako bitno. Ali, kada se uđe u ovakvu egal završnicu, u poslednja dva, tri minuta je pored igračkog kvaliteta potrebno i da tim ima iskustvo, a to je svakako bilo na strani Zvezde. Oni su našli način da meč prelome u svoju korist. Čestitao bih Zvezdi na pobedi i svemu učinjenom do sada, ali i mojim momcima na prikazanoj igri i uloženoj energiji.

Video: Mala razlika na poluvremenu između crveno-belih i Mege

Milenko Bogićević, pomoćni trener Crvene zvezde, pojavio se pred kamerama umesto Saše Obradovića.

Šef stručnog štaba nije mogao pred medije jer je to praksa kada dođe do isključenja, što se Obradoviću desilo u 3. periodu igre.

- Bila je ova veoma kvalitetna utakmica, ali i očekivana pre svega zbog naše energetske situacije u kojoj se nalazimo, kao i zbog činjenice da smo pre par dana igrali veoma jak duel sa CSKA. Ovog puta za protivnika smo imali tim koji ima tri pobede u regionalnom takmičenju i znali smo da neće biti lako.

Video: Saša Obradović uz psovke i miks engleskog i srpskog tražio od ekipe da da gas

I Bogićević je poseban akcenat stavio na skok.

- Reč je o mladoj ekipi, veoma talentovanoj koja igra brzo i imali smo probleme da kontrolišemo njihov ofanzivni skok. Ako je nedostatak energije bio prihvatljiv, onda ti problemi u skoku ne bi smeli da nam se događaju. Ovo je za nas veoma važna pobeda da ostanemo u dobrom ritmu, jer nam predstoje jake utakmice. Čestitke momcima na trijumfu, ali i mom kolegi Vladimiru Jovanoviću na tome kako Mega izgleda na terenu i kako rade.

Video: Saša Obradović prvo dobio tehničku, a onda i isključenje

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA