≫ 

Šćepanović ponosan na tim: Pobedili smo boljeg od sebe, nije bilo sujete ni ega, igrači su dali sve!

Trener crno-belih prezadovoljan zalaganjem ekipe u derbiju sa Cedevitom Olimpijom

  • 3
Vlado Šćepanović

Foto: Nikola Tomić

Košarkaši Partizana pokazali su kvalitet, preciznost i čvrstinu u meču sa Cedevitom Olimpijom, održali se na bliskom odstojanju tokom većeg perioda vođstva gostiju, a onda im zadali završni udarac serijom 16:0.

Konačno je i Vlada Šćepanović ima zbog čega da na "sav glas" pohvali igru svog tima koja je sve vreme bila na visokom nivou u oba pravca, posebno u odbrani.

- Pre svega bih čestitao igračima na pokazanom karakteru u jednom teškom vremenu kada ne ide sve kako treba. Pokazali su opet karakter i pokazali su da kada svi daju ono što treba da bi se napravio tim, tim na kraju i pobedi - rekao je Šćepanović posle utakmice.

Trener crno-belih je istakao ogromnu želju i srčanost kod svojih igrača da dobiju ovaj meč što je bilo evidentno u borbi pod košem.

- Hiljadu puta sam rekao da ovaj tim Partizana može da pobeđuje jedino kao tim. I to su pokazali večeras velikim srcem i kvalitetom na kraju krajeva, jer kada imate toliki broj skokova i skokova u napadu, automatski to znači da igrate kao ekipa. Jednostavno, bez dva mnogo bitna igrača u rotaciji svi su odgovorili na pravi način, bez sujete i bez ega. Dali su sve ono što su mogli da daju večeras za tim i pobedili jednog protivnika koji je možda u ovom momentu bolji od nas i kvalitetniji u ovom periodu, ali ne pobeđuje uvek bolji. Partizan, kao što sam rekao i pre utakmice, ima obavezu uvek da ide na pobedu i uvek će ići na pobedu, kakva god situacija bila.

Jurica Golemac, trener Cedevita Olimpije, smatra da je skok Partizana bio presudan da pobeda ostane u Beogradu.

- Čestitke Partizanu na zasluženoj pobedi. Držali smo se nekih 35-36 minuta, bili smo ravnopravan protivnik, ali nismo iskontrolisali skok i to nam je pravilo puno problema. Postizali su poene iz drugog i trećeg napada, tako da je to stvar na kojoj bi trebalo puno da poradimo. Još jednom čestitke Partizanu i idemo dalje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Ćale

    25. oktobar 2020 | 23:07

    Ti si neznalica ! Koji trener spusta moral ekipi pred utakmici recima igramo protiv jačeg ?? Konstanto ih kinjis pa to nema ni u mladjim kategorijama

  • Rici77

    25. oktobar 2020 | 21:59

    A da li je kod tebe bilo sujete?? Sto se Angole tice!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA