≫ 

"Dok se neki članovi bore za život, mi igramo košarku": Treneru Mornara zdrhtao glas

Barani igraju meč sa Budućnošu u sredu, ali bez glavnih igrača

  • 0
Mihajlo Pavićević Printskrin: Youtube

Mihajlo Pavićević trener Mornara, našao se u dosta teškoj situaciji. Ima četvoricu igrača pozitivnih na koronu i ne može da razmišlja o igranju mečeva u Evrokupu. A sastaju se sa rivalom iz svoje zemlje Budućnošću u sredu (19.00)

- Moram da kažem da mi je, pre svega iz porodičnih razloga, a ni kao treneru, u ovom trenutku mi nije lako da govorim o košarci.

- Nažalost, situacija je da ne kažem alarmantna, ali nije dobra uopšte. Kao trener, ne mogu da razmišljam o pripremi utakmice, nego brojim koliko igrača imam na treningu i ko će sledeći biti pozitivan - kaže Mihailo Pavićević.

- Do pre sedam dana i mi smo izgledali odlično i sećate se, bio sam ponosan igrama koje smo pružali, ali viša sila nas je dovela u situaciju u kojoj smo se našli. Ni malo nije lako. Još uvek ne znamo u kom sastavu ćemo nastupiti u sredu.

- Za sada sigurno bez četvorice glavnih igrača. Nadamo se da će se na tome završiti, da ćemo se vratiti normalnom radu, ali... To "ali" je veoma naglašeno"

- Pitanje je zašta se igra, za publiku ne sigurno, što se tiče sporta, njega ponestaje. Na kraju će biti najbolji ko bude imao manje problema. Svi želimo da ogramo ali kada se nadjete u ovoj situaciji kad se neki članovi bore za život, priča o košarci je besmislena - ističe trener Mornara kome je zadrhtao glas na kraju..

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA