≫ 

Šćepanović ne vodi Partizan protiv Igokee: Klub se obratio saopštenjem, da li je na pomolu smena?

Njega će menjati trener juniora Milivoje Lazić

  • 61
KK PARTIZAN - BUDUCNOST Foto: ABA League/Partizan NIS

Trener košarkaša Partizana Vlado Šćepanović neće voditi ekipu na gostovanju Igokei u 5. kolu ABA lige!

Ovo je odluka kluba koji se u međuvremenu obratio javnosti saopštenjem i najavio ko će menjati Šćepanovića u Laktašima.

- Nakon serije rezultata koji nisu u skladu sa ambicijama kluba, KK Partizan NIS je doneo odluku da ekipu na utakmici protiv Igokee u Laktašima ne vodi trener Vlado Šćepanović. Usled situacije da su asistenti Aleksandar Matović i Dejan Mijatović pozitivni na virus Kovid 19, ekipu će predvoditi trener juniorskog tima, Milivoje Lazić - poručili su crno-beli i tako verovatno najavili odlazak Šćepanovića sa klupe.

Pominje se da će na njegovo mesto doći Slovenac Sašo Filipovski, a zanimljivo je da je crnogorski stručnjak nešto ranije preko zvaničnog sajta najavio meč u Laktašima.

- Čeka nas Igokea, koja je nakon startnog poraza vezala tri pobede i na taj način podigla samopouzdanje. Sa druge strane, siguran sam da smo u stanju da dođemo do pobede. Ali, da bismo do nje došli, potrebno je da pokažemo pre svega poštovanje prema sebi i dresu koji nosimo.

- Potrebno je da glavom i energijom budemo 100 posto u utakmici, jedino tako možemo do trijumfa. Svesni smo da nosimo grb koji mnogo vredi i još više obavezuje. Poštovanje prema grbu ili klubu se pokazuje zalaganjem na svakoj utakmici - istakao je Šćepanović za klupski sajt.

Kapiten crno-belih Novica Veličkovic pred put u Laktaše rekao je da je jedini recept za pobedu da ekipa bude na maksimumu.

- Ako nismo na maksimumu, onda smo itekako ranjivi. Igokea ima solidan tim, lepo su ukomponovani i sigurno nam nece biti lako, ali verujem da smo u stanju da se dignemo posle poraza u Evrokupu i da odigramo dobru utakmicu - naglasio je Veličković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA