≫ 

Kalinić bolji od Nedovića, Milutinov solidan u pobedi CSKA

Duel dva srpska reprezentativca u Evroligi pripao je članu Valensije

  • 0
Nikola Kalinić Foto: Marko Jovanović

Košarkaši Valensije pobedili su Panatinaikos sa 91:80 u meču 9. kola Evrolige.

Kod Valensije se istakao Kremen Prepelič sa 18 poena i 6 dodavanja, Nikola Kalinić je ubacio 4 poena uz 5 skokva, dok je Bojan Dubljević imao 9 poena i 6 skokova.

U timu Panatinaikosa Mak Slevin je dao 15 poena, Papapetru 11 uz 9 skokova, a isto su ubacili Mitoglu i Sant Ros, dok je Nemanja Nedović dodao 5 poena.

U meču Žalgirisa i CSKA bilo je dosta napeto iako su Moskovljani imali i +15 sredinom drugog perioda posle poena Klajburna, ali tvrdi tim Žalgirisa nije odustajao i nije dozvolio Itudisovom timu da u potpunosti prelomi meč, mada su Armejci sve vreme vodili.

Zahvaljujući Lovernju i Milaknisu Žalgiris je prišao na dva poena zaostatka na 7:26 do kraja, ali je CSKA odgovorio trojkama – prvo Klajburna iz teške pozicije na isteku napada, a zatim i Džejmsa.

Majk Džejms bio najbolji kod CSKA sa 27 poena (3-5 za dva, 5-6 za tri) i 5 asistencija, Vil Klajburn imao je 13 poena (5-9 iz igre), 4 skoka i 2 asistencije, a Darun Hilijard dodao je 12

poena (4-10 iz igre). Srpski centar Nikola Milutinov imao je 8 poena (3-3 iz igre, 2-3 penali za 23 min) i 7 skokova.

Пласман обезедио SofaScore LiveScore

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA